מחפש עתיד במלחה | היום

"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחפש עתיד במלחה

, עודכן
0

בואו נעשה תרגיל במתמטיקה. חברו את כל התקציבים של הפועל ירושלים ב-15 השנים האחרונות במונחים ריאליים וחלקו ב-15. אם להפועל ירושלים היה אותו תקציב כל עונה במשך השנים האלה, ובכל קיץ היו יודעים אותו מראש, אז אני חותם לכם שהקבוצה היתה כבר פעמיים אלופה ואולי גם ביורוליג.

חוסר הוודאות שמלווה אותה כל השנים, מונע מירושלים את הצעד החשוב קדימה. בכל קיץ היא מתרכזת בפירוק והרכבה של הסגל ורק מילת הקסם "המשכיות" תקפיץ את ירושלים מדרגה לא לעונה אחת ולא לתואר אחד.

גם בואו של גומא אגייאר לא מסתיר את העובדה שהספונסר הכי גדול של ירושלים הוא בעצם דני קליין. ב-15 שנותיו בקבוצה היו טייקונים, ספונסרים ותומכים, אבל קליין הוא למעשה האיש שהביא הכי הרבה כסף, למרות שהוא לא מביא אותו מהבית. קליין בכדורסל שלנו הוא סוג של נס כלכלי.

קליין עסוק כל הזמן בלוליינות, כדי להחזיק את הקבוצה בצמרת הכדורסל, אך למרות היכולות המבורכות שלו, המצב הזה לא טוב לא להפועל ירושלים ולא לקליין עצמו.

ירושלים וקליין עצמו צריכים לקוות ליום שהקבוצה כבר לא תהיה תלויה בו כל כך. במקום להתרכז בניהול ובחזון, הוא צריך להיות שר אוצר. אולי נפתח אתמול פתח לכך עם אגייאר, כי המטרה בשידוך הטרי היא לא דולר יותר או פחות, אלא יציבות. אם אגייאר יתחבר לעסק לשנים, אולי בפעם הראשונה קליין יוכל בקיץ הבא להביט שלוש שנים קדימה ולא להתעסק באיך שורדים עוד עונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר