"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איך שגלגל מסתובב לו

,עודכן

1 הפארסה סביב שוער מכבי ת"א פרדראג ראיקוביץ' היא באשמתו הבלעדית של תובע ההתאחדות ניר רשף. החלטה שרירותית ולא הגיונית אחת שלא לאפשר ייצוג לשוער הסרבי יצרה בלאגן אחד גדול, התערבות של בית המשפט המחוזי ושחקן שבאימון המסכם היה בטוח שהוא יושב ביציע, והיה עסוק באימוני בעיטות למשקוף.

הרי אם מורן מאירי היה מקבל את האישור לתת את השואו שלו בבית הדין, והדיון היה נמשך עוד שעתיים-שלוש ונותן אפילו מראית עין של הליך הוגן, כל הדבר הזה היה נמנע ולמכבי לא היה שום קייס ללכת לבית המשפט.

אולי זו בעצם מתנה משמיים, שתוביל את ראשי הכדורגל כאן לחשוב מחדש על מבנה בית הדין של ההתאחדות, דרכי פעולתו ועקרונות עקביים והגונים כלפי נאשמים ומועמדים לדין.

2 ההתעסקות אם כן ישחק או לא ישחק משחקת בסופו של דבר לטובת הפועל ב"ש. הקבוצה של ברק בכר מגיעה הפעם עם המומנטום ברגליה, בניגוד למשחק הקודם בין הקבוצות בטרנר, בעוד במכבי מתעסקים בדברים שלא קשורים לכדורגל - בהתבכיינות על ההליך מבלי להתייחס למהות המעשה של השוער הצעיר, ובדניאל ליפשיץ אחד - שכמו פרינס זצ"ל כבר לא ישן שלושה ימים בניסיון להתרכז במשחק, ועכשיו צריך להתרגל מחדש לכורסה המפנקת על הספסל.

כך או אחרת, פיטר בוס חייב להתחיל עם מערך התקפי ועם משחק לחץ כדי לכבוש ראשון ואז לנסות לייצב את השליטה במרכז המגרש. מדובר בחתיכת הימור מול חלק קדמי שכולל סילונים כמו נוואקמה, שהר ומליקסון, אבל לאלופה אין ברירה אלא להמר. ואם ההימור יצליח, יוכל בוס להעלות מהספסל שחקנים כמו דור פרץ ושלומי אזולאי, שיעזרו לו לאזן את השליטה מול שלישיית הפיטבולים שכוללת את אוגו, הובאן וראדי.

3 מעניין לא פחות מהשחקנים על הדשא יהיה על הספסלים. ברדה ובוזגלו יכולים לדבר על קבלה בהכנעה של הוצאתם מההרכב. גם אורלנדו סה יכול לשחק את המשחק, אבל כל מי שמכיר את השחקנים הללו יודע שאם יש משהו שהם רוצים זה לשחק במשחק העונה, שיקבע מי תהיה כאן אלופה מול בלומפילד מפוצץ בקהל ובאמוציות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

עודד שלו

לשעבר עורך מדור הספורט של "ישראל היום". עובד בתחום התקשורת משנת 2000. פרט לתחום הספורט, עבד גם כעורך חדשות. בעל תואר ראשון בתקשורת וניהול במכללה למנהל. נשוי + 4

כדאילהכיר