"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פאקו, אגוז בלתי ניתן לפיצוח

,עודכן

1. גם אחרי האליפות הזו, קשה לפצח את האגוז שנקרא פאקו אייסטרן. מצד אחד, הוא הצליח לשמור על רעב בקבוצה שנראתה בקיץ שבעה; מצד אחר, גם במשחק הערב בבלומפילד הוא שוב ניסה לשחק אותה ווייז גאי ולשחק במערך חדש, 3־4־3, כל זאת כשזהבי ואלברמן מוצהבים, ייני וגארסיה פצועים, ובמונחים של מכבי ת"א זה היה הרכב טלאים. אז מי אתה פאקו אייסטרן? גם בחודש מאי קשה לנו לקבוע. ואם לנו קשה, אז מה יגידו גולדהאר, ביין וקרויף? למנות מאמן חדש בכל קיץ זה סממן של חוסר יציבות. מצד שני, לא בטוח שפאקו זה האיש שיצליח לעמוד במשימה העליונה של תחילת העונה: להעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות.

2. אין ראוי יותר ממהראן ראדי לכבוש את השער שהבטיח את האליפות. גיבור עונת האליפות הראשונה שיובש העונה על הספסל, הוצב במחצית הראשונה באגף בתפקיד שמעולם לא שיחק בו. וכשעבר לשחק באמצע ראינו עד כמה התרומה שלו למשחק ההתקפה מכרעת. ולאחר שכבש שמענו גם כמה צופים שאי אפשר לקרוא להם אוהדים, מקללים אותו. וכמה טוב שאוהדים אחרים השתיקו אותם. הם לא ראויים לשחקן כזה, שלמרות כל מה שעבר עולה ונותן את כל מה שיש לו למען הקבוצה.

3. יחי ההבדל הקטן. עירוני ק"ש עברה בסוף השבוע טלטלה גדולה יותר מזו של הפועל ב"ש. פיטורי מאמן, הצבת מאמן חסר ניסיון על הקווים וחילופי האשמות דוחים בין איזי שרצקי לברק בכר. כל זה לא נראה על הדשא בבלומפילד. האורחת היתה עדיפה בחלקים נרחבים של המשחק, הירבתה לסכן את השער של חואן פאבלו והיתה ראויה לפחות לתיקו. ההופעה של האורחת בבלומפילד לימדה אותנו שוב את ההבדלים בין הקבוצה של שרצקי לזו של ברקת. מכיוון צפון מועדון בריא שמצליח לשמור על יציבות למרות הטלטלה שעבר בסוף השבוע. מכיוון דרום מועדון שנכנס להלם קרב ונראה כמו קבוצת לאומית מול מכבי חיפה בשבת. ואולי זה הלקח הכי גדול שאלונה ברקת יכולה ללמוד מאירועי השבוע האחרון. כסף גדול לא מספיק, חייבים מנהל שיודע גם מה לעשות איתו.

4. אפרופו מנהל, החודשיים הקרובים הם הקריטיים בקדנציה של יורדי קרויף. גולדהאר הביא אותו כדי לשנות דפוסי ניהול ותרבות ארגוניים ובזה הוא הצליח בגדול, ולראייה שלוש אליפויות רצופות. עכשיו הזמן שלו לעשות את קפיצת המדרגה ולהביא את המועדון לשלב הבתים של ליגת האלופות. אחרת, בשלב מסוים גם לבוס מקנדה יימאס להפסיד עשרות מיליונים מדי שנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

עודד שלו

לשעבר עורך מדור הספורט של "ישראל היום". עובד בתחום התקשורת משנת 2000. פרט לתחום הספורט, עבד גם כעורך חדשות. בעל תואר ראשון בתקשורת וניהול במכללה למנהל. נשוי + 4

כדאילהכיר