"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עד כמה עמוק הריקבון

,עודכן

נו, אז אתמול המחאה הגיעה לחיים רמון, מאוחר מדי ומעט מדי. צחוק הגורל הוא שאתמול עוד ניסו בעמותת "האדומים" לגייס אוהדים חדשים לאין קבוצה המתחדשת.

על אף המופע המביש בדרבי, הדברים צריכים להיאמר: סגל השחקנים של הפועל ת"א לא פחות טוב מזה של השנה שעברה, אלי כהן הוא מאמן ראוי שצריך זמן. לא אפולה אדל או סארי פאלח אשמים בבלאגן, אלא רק ההנהלה.

איל ברקוביץ' ואסי דומב, גרועים ככל שיהיו, עבדו בסביבת עבודה בלתי אפשרית. כזו שרגע אחרי הפסד בדרבי עסוקה בלהדליף שוורמוט עוזב את הקבוצה.

מבחינת הפועל, הקבוצה הוציאה תוצאה בינונית במו"מ מול מכבי, אבל צריך לזכור שמדובר באנשים שריסקו וירסקו מפלגות במדינת ישראל גם בבחירות הקרובות, אז לצפות מהם לנצח משהו בימי חייהם זה קצת קשה.

לאלי כהן יש שלושה חודשים להוכיח שהוא לא רק שריף, אלא מאמן עם עמוד שידרה. הסגל שלו כאמור לא כזה גרוע, ואם יצליח לחבר שלושה ניצחונות עוד יוכל לפנטז על פלייאוף עליון. כל זה לא צריך לשנות כהוא זה את מה שאני כותב כאן כבר יותר משנה: רק פירוק יציל את הפועל מעצמה - אחרת היא תמשיך להיות מועדון שכל ייעודו הוא להכשיר שחקנים למכבי חיפה ולמכבי תל אביב.

גילי ורמוט אוטוטו בן 30 ואפשר לאחל לו שעונת הפריצה שלו תתרחש מתישהו לפני שיסיים את הקריירה. בניגוד לאחרים שמאשימים אותו שלא כמו דמארי או כוכבים אחרים הוא חצה את הכביש, אין לי שום טענה אליו. מכבי ת"א של עידן קרויף קונה כל מה שזז מעונת הדאבל ההיא של הפועל ומתקשה לייצר סמלים צהובים להזדהות עימם (אגב ג'ורדי, האפסנאי המיתולוגי אלי בואנו מחזיק בכרטיס שלו אם אתה מעוניין).

רק שבעונת הדאבל הגדולה כולם דיברו על איתי שכטר ועל ורמוט ואיש כמעט לא התייחס לערן זהבי. מי באמת עשה ועוד יעשה קריירה מזהירה מבין השלושה, כבר כולם יודעים. לכן אם ורמוט מגיע למכבי כמחליף לזהבי אז שיהיה לכל הצדדים בהצלחה. הוא לא ידע לסחוב את הפועל על הכתפיים בשנה הקשה שלה, ספק אם יצליח לעשות זאת ללא זהבי, ביברס נאתכו ושכטר לצידו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

עדי רובינשטיין

כותב במוסף "ישראל השבוע". החל את דרכו בתחום העיתונות בשנת 2000 בעיתונות הנוער. סיקר תחומים מגוונים, ובהם פוליטיקה, אוכל, תרבות וספורט. סיקר את אסון היסעור ברומניה ב-2010: "עם השפה הרומנית השגורה בפי הצלחתי להגיע לבכיר בצבא המקומי, שסיפק לי ציטוטים כואבים שנהפכו לכותרת השער של העיתון למחרת".

כדאילהכיר