"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ללא רחמים

,עודכן

1.גם מול יריבה שבעה ומרושלת כמו עירוני נס ציונה של אתמול, וגם עם הדרישה הבלתי נגמרת ממכבי ת"א לנצח כל משחק על פני הגלקסיה, השקט שגיא גודס מייצר בעונתו הראשונה כמאמן ראשי אינו מובן מאליו כלל ועיקר.

כי עם הדברים הבלתי פוסקים שדורשים ממנו, שגם הם כביכול מובנים מאליהם - שהקבוצה תהיה מאומנת, היררכית ומגוונת; מובנים מאליהם רק למי שלא חווה את היום־יום האפור, עם החזרות הבלתי פוסקות, הדגשים שמנסים להיטמע והניסיונות ליצור שלמות במשחק לא מושלם. אף אחד לא מרחם על היומיומיות של קבוצת כדורסל, ומכבי ת"א היא האחרונה שתרחם על נס ציונה של אתמול.

2.כשעה לפני המשחק ההיכל היה כל כך שקט, ורק רעשי קפיצות גרעיני הפופקורן במזנונים נשמעו ברקע. ג'רמי פארגו השתעשע באחד על אחד עם אור לאומי, מילדי הפוסטר הצהובים (ששיחק אתמול קצת יותר משתי דקות בגארב' טיים), והתעקש לקחת מולו זריקות קשות עד בלתי אפשריות, שמרביתן נכנסו וגרמו לנער להתכווץ עוד יותר על הפוסטר.

גם מפארגו יש דרישה בלתי פוסקת - שייגמל ממגרש המשחקים ויעבור לג'וב עם אחריות, שיוביל ושיפסיק להתלונן - דרישות לגיטימיות. אולי משהו החל לחלחל. אתמול הוא נראה שקט יותר, משתלב במשחק הקבוצתי, אולי אפילו, שומו שמיים, נהנה. כאילו איש המשק פיזר לו כדור ריטלין בבקבוק המים.

3.הכדורסל הישראלי כולו צריך לקוות שאור סולומון ימצא את דרכו חזרה לשחקן שנטע תקוות בלב רבים שיהפוך לגיא פניני הבא. מעבר מהחממה של מועדון הבית מראשל"צ הוא אף פעם לא פשוט, אבל הוא לא עבר יבשת או אפילו מחוז - הרי נס ציונה נחשבת ראשל"צ ב'.

אתמול הוא היה כבוי ואנמי עם שפת גוף עייפה. אמנם הוא לא קיבל דקות משחק רציפות, אבל נמצא בשלב בקריירה שבו הוא צריך להוכיח את עצמו כל אימון מחדש, כדי שנדב זילברשטיין יקבל ממנו ביטחון וישתמש בו על מנת לקבל תוצרת מיידית. בכל מקרה, הראש של סולומון צריך להיות מורם. האופק עדיין בהישג יד, או ראש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר