"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בלי זהבי מכבי ת"א לא היתה לוקחת אליפות

,עודכן

1.מכבי ת"א לקחה אתמול את האליפות בסטייל מול הקבוצה שניסתה לדגדג אותה כל העונה. סיפור האליפות היה סגור מזמן.

מכבי אולי לא הרשימה בחלק מהמשחקים שלה העונה, אבל היתרון שלה לא הוטל בספק והעדיפות שלה היתה ברורה. אפשר להתווכח עם פאולו סוזה על השיטה ועל הרוטציות, אבל בסופו של דבר המשמעת הטקטית והיכולת שלו לגרום שהשחקנים יבצעו את ההוראות היו ברורים לחלוטין.

ערן זהבי היה מעל כולם עם 23 שערים כשחקן קישור שמתמודד על תואר מלך השערים.

זה אומר הכל על יכולות הכיבוש שלו ועל היכולת שלו לבנות מצבים לשחקנים אחרים.

על פי דעת כל המומחים הוא שחקן העונה, ובלעדיו אני לא חושב שמכבי היתה זוכה באליפות. אני גם לא זוכר מקרה דומה של שחקן שהשפיע כל כך הרבה על זכייה בתואר.

2.המחזור הלפני אחרון הסתיים אמנם ללא הכרעות סופיות, אבל סיפק כיוון ברור לקראת 90 הדקות האחרונות של העונה בתחתית. הניצחון של בני יהודה נותן לה עדיפות ומציב את מכבי פ"ת ורמה"ש עם רגל וחצי בלאומית, כי אחרי תצוגת הנפל של מ.ס אשדוד שיקום מי שמאמין שהחבורה הנרפית של ניר קלינגר מסוגלת למנוע מבני יהודה ניצחון בבלומפילד.

הניצחון של מכבי פ"ת כנראה לא יעזור לה להינצל, ולכן לא יתברר כמשמעותי בהיסטוריה של המלאבסים, אבל באשדוד שהתבזתה במגרשה הביתי לא ישכחו את הערב הזה הרבה זמן. המשחק הוא כתם גדול על המועדון, על קלינגר ועל כל השחקנים.

דובר רבות על כך שאין לה אופי לעשות את קפיצת המדרגה בכדורגל הישראלי. אתמול היא הוכיחה שגם אין לה כבוד. מי ששוב בלט בפ"ת מעל השאר הוא רועי דיין, שמבחינה אישית מגלה יכולת טובה וראוי להישאר בליגת העל.

3.בני יהודה, שהסתבכה קשות בשבוע שעבר בהפסד למכבי פ"ת, ידעה שכל תוצאה פרט לניצחון תוריד אותה כמעט בוודאות, לכן מד הלחץ בשכונה עמד להתפוצץ השבוע.

עם מטען של עונה שלמה שמונחת על הכף הקבוצה של אבוקסיס הגיעה לרמה"ש ועשתה את המוטל עליה עם שער של אוהד קדוסי, שניצל שגיאה קשה של איתמר ניצן.

כשגיל יצחק ואמיר עגייב החליפו את ליאם ווקר וג'יימס קין, בני יהודה נראתה טוב יותר בחלק הקדמי. בהגנה נהנו הכתומים מיכולת משופרת של איינוגבה, שאיבד העונה מספיק נקודות לקבוצה שלו.

הקהל של בני יהודה שהגיע בהמוניו ראוי למחמאות. כשחרב הירידה מונח על הצוואר, הם זנחו סוף סוף את המאבק המיותר בדמאיו ודחפו את הקבוצה בצורה יפה.

מספיק לראות את המוני הזהובים שגדשו את המגרש ברמה"ש כדי להבין איזו קבוצה חשובה יותר לליגה. רמה"ש תיפרד מהליגה בסופו של דבר. מבחינת מסורת, תקציב ומתקן היא לא מתאימה לליגת העל ,לכן הירידה היא טבעית.

צריך לציין את העבודה הטובה של חיים שאבו, שקיבל קבוצה מפורקת לחלוטין והצליח לשקם אותה בצורה מעוררת כבוד.

ומה אתם חושבים? טקבקו לנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

שלמה שרף

מגדולי מאמני הכדורגל בישראל. שיחק בצעירותו בהפועל כפ"ס, אבל התפרסם בעיקר בזכות הישגיו על הקווים. הוביל את מכבי חיפה לאליפות ראשונה בהיסטוריה (בסך הכול שלוש אליפויות), אימן את נבחרת ישראל במשך שמונה שנים, באחת התקופות המרגשות שלה ומשמש כבר 20 שנה כפרשן כדורגל, כולל בתוכנית "יציע העיתונות" בערוץ הספורט. שרף מחזיק גם בתואר המנהל המקצועי של בית"ר נס טוברוק, שידוע בזכות טיפוח כישרונות צעירים.

כדאילהכיר