זירת הפיגוע בתחנת פן בניו יורק. צילום: רשתות חברתיות

אימה בתחנת הרכבת: חמישה פצועים בפיגוע דקירה בניו יורק

גבר מעורער בנפשו תקף נוסעים בתחנת פן במרכז העיר הגדולה בארצות הברית • שוטרים ומאבטחים שהיו במקום הצליחו להשתלט על התוקף

חמישה בני אדם נפצעו בפיגוע דקירה בתחנת הרכבת "פן" במרכז העיר ניו יורק,  לאחר שחסר בית מעורער בנפשו תקף עוברים ושבים בסכין. 

על פי דיווח ב"ניו יורק פוסט", התוקף נתפס על ידי המשטרה. חמישה קורבנות פונו לבית החולים בלוויו, כולל אדם אחד עם פציעות קשות, שני אנשים עם פציעות בינוניות ושניים נוספים עם פציעות קלות, כך מסרו גורמי כיבוי אש.

עדי ראייה סיפרו ל"ניו יורק פוסט" כי  הקורבנות צרחו בייסורים, והמוני נוסעים מבוהלים רצו למקום מבטחים, בניסיון לא להירמס בזמן שהגבר המעורער בנפשו פתח בהתקפה האקראית נגד זרים שחיכו לרכבותיהם הביתה.

תמונה שפורסמה ברשתות החברתיות הראתה קבוצת שוטרים מצמידה אדם לקרקע על רצפת התחנה. "הבחור הזה דקר מישהו בתחנת פן", כתב העד ברנדון נורווד, שצילם את התמונה. "אנשים נהרו החוצה מהתחנה".

זירת פיגוע הדקירה בניו יורק,

נורווד חיכה לעלות על רכבת הביתה בשעה 19:04 כשראה את החשוד דוקר מישהו ליד מסילה 1 של אזור העלייה לתחנת ניו ג'רזי "ראיתי אותו דוקר אדם אחד, וברגע שהקורבן התחיל לצרוח, כולם רצו. מישהו נפל, והייתי צריך לעזור לו לקום כדי שלא יהיה הבא בתור או ירמס", אמר נורווד. "הכל קרה כל כך מהר", אמר. "זה יישאר איתי."

עובד בתחנת פן שביקש להישאר בעילום שם אמר שקיבל שיחות לסגור את האזור והגיע ומצא שני גברים פצועים ואת הרצפות מכוסות בדם. "קיבלתי שיחות להתחיל לסגור את התחנה", אמר. "זה היה ממש מדמם, היה הרבה דם על הרצפה."

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...