"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עם קריצה לעוגת הגבינה: ממדאני חוגג שבועות עם הקהילה היהודית בניו יורק

ראש הערייה הנכנס ציין את יום החג יחד עם חברי הקהילה היהודית כחלק מחודש המורשת היהודית-אמריקנית • במהלך האירוע הכריז על הגדלה של 800% בתקציב למניעת פשעי שנאה, וציין את תרומתם ההיסטורית של יהודים אמריקנים למאבקים לצדק חברתי

,עודכן
0השמעה
חוגג שבועות. ממדאני בלשכתו עם אנשי הקהילה היהודית. צילום: מתוך חשבון ה-X של ראש עיריית ניו יורק זוהרן ממדאני

ראש עיריית ניו יורק זוהרן ממדאני ערך במעונו הרשמי בגרייסי מנשן אירוע מיוחד לכבוד הפוליטיקאית והפעילה החברתית רות מסינגר לקראת חג השבועות ובמסגרת חודש המורשת היהודית-אמריקנית.

I was thrilled to honor the legendary Ruth Messinger at our pre-Shavuot celebration at Gracie Mansion for Jewish American Heritage Month.

Jewish Americans have long been trailblazers for justice, from labor leaders like Clara Lemlich and Rose Schneiderman to Civil Rights…pic.twitter.com/eDXHCU26ve

— Mayor Zohran Kwame Mamdani (@NYCMayor)May 19, 2026

במהלך האירוע הכריז ראש העירייה על הגדלה של 800% בתקציב למניעת פשעי שנאה, וציין את תרומתם ההיסטורית של יהודים אמריקנים למאבקים לצדק חברתי, מתנועת העבודה בתחילת המאה ה-20 ועד מאבק זכויות האזרח בשנות ה-60.

מסינגר, שכיהנה בעבר כנשיאת רובע מנהטן בורו והייתה מועמדת לראשות העירייה, מגיעה ממשפחה עם מורשת עמוקה במאבק לזכויות אזרח: אמה, מרג'ורי ג'. ויילר, צעדה מסלמה לצד מרטין לותר קינג.

בנאומו ציין ראש העירייה שורה של דמויות יהודיות-אמריקניות שהיו חלוצות במאבק לצדק חברתי, ביניהן מנהיגות תנועת העבודה קלרה למליך ורוז שניידרמן, הפעיל החברתי הנרי מוסקוביץ והרב אברהם יהושע השל. ראש העירייה חתם את דבריו ברכת חג שמח לקראת שבועות, עם קריצה לעוגת הגבינה המסורתית של החג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר