"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לא זזה חמישה חודשים: בית חולים נאלץ לתבוע מטופלת
אישה שהיתה מאושפזת בבית חולים בפלורידה ״התבצרה״ בחדרה • הנהלת בית החולים שטענה כי האישה תופסת מיטה חיונית ומעמיסה על הצוות – פנתה לבית המשפט כדי לפנות אותה בכוח • הסיפור קיבל תפנית מפתיעה
בית חולים. אילוסטרציה. צילום: freepik

לא זזה חמישה חודשים: בית חולים נאלץ לתבוע מטופלת

אישה שהיתה מאושפזת בבית חולים בפלורידה ״התבצרה״ בחדרה • הנהלת בית החולים שטענה כי האישה תופסת מיטה חיונית ומעמיסה על הצוות – פנתה לבית המשפט כדי לפנות אותה בכוח • הסיפור קיבל תפנית מפתיעה

אי.פי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בית חולים בעיר טלהאסי שבפלורידה הגיש תביעה חריגה נגד מטופלת שסירבה לעזוב את חדרה – למרות ששוחררה כבר לפני כחמישה חודשים.

על פי סוכנות הידיעות AP, האישה אושפזה תחילה לקבלת טיפול רפואי, אך ב-6 באוקטובר נקבע כי אינה זקוקה עוד לאשפוז. למרות זאת, היא נשארה בחדרה – מספר 373 – וסירבה להתפנות. בבית החולים, Tallahassee Memorial HealthCare, טענו בתביעה שהוגשה כי “המשך השהות שלה מונע שימוש במיטה עבור חולים הזקוקים לטיפול אקוטי”. לפי התביעה, הצוות ניסה שוב ושוב לסייע לה לעזוב – כולל תיאום עם בני משפחה והצעת הסעה – אך ללא הצלחה.

נשארה בחדר וסרבה להתפנות. (אילוסטרציה), צילום: iStockphoto

צעד חריג: פנייה לבית המשפט

בשל הסירוב המתמשך, הנהלת בית החולים פנתה לבית משפט מקומי וביקשה צו שיורה למטופלת לעזוב – ואף לאפשר לשוטרי המחוז לסייע בפינוי אם יהיה צורך בכך. המקרה עורר תהיות, שכן לא ברור עד כמה תביעות מסוג זה נפוצות, ובאילו נסיבות רשאי מוסד רפואי לפעול משפטית נגד מטופל שסיים טיפול.

לפי החוק הפדרלי בארה״ב, בתי חולים מחויבים לייצב מטופלים במצב חירום – אך רשאים לשחררם כאשר אין צורך בהמשך אשפוז, כל עוד ניתנות הנחיות להמשך טיפול בקהילה.

ימים לאחר הגשת התביעה, הסיפור קיבל תפנית: המטופלת עזבה לבסוף את בית החולים, וההליך המשפטי בוטל. הנהלת המוסד הודיעה כי התביעה נמשכה מאחר ש”המטופלת כבר אינה נמצאת בבית החולים”. גם הדיון שנקבע לבית המשפט בוטל, והתיק נסגר באופן סופי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...