"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טראמפ על התגובה האיראנית: "פחות ממה שחשבנו"
נשיא ארה"ב העריך כי היקף מתקפות התגמול היה נמוך מהתחזיות המוקדמות וכי הלחץ הצבאי על טהרן משנה את כללי המשחק • בריאיון ל-CBS רמז כי התנאים להסדר דיפלומטי כעת בשלים יותר מבעבר ונמנע מלהגדיר את המהלך “מלחמה”
לכל תנועה יש משמעות. טראמפ. צילום: AFP

טראמפ על התגובה האיראנית: "פחות ממה שחשבנו"

נשיא ארה"ב העריך כי היקף מתקפות התגמול היה נמוך מהתחזיות המוקדמות וכי הלחץ הצבאי על טהרן משנה את כללי המשחק • בריאיון ל-CBS רמז כי התנאים להסדר דיפלומטי כעת בשלים יותר מבעבר ונמנע מלהגדיר את המהלך “מלחמה”

אור שקד, שליח "היום" בארה"ב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ אמר הלילה (בין שבת לראשון) בריאיון טלפוני לרשת CBS כי הוא סבור שפתרון דיפלומטי מול איראן עדיין אפשרי - ואף הדגיש כי התנאים לכך בשלים יותר כעת מאשר בעבר. לדבריו, ניתן להגיע להסדר "בקלות", משום שהתקיפות האחרונות הפעילו לחץ כבד על טהרן. "הרבה יותר קל עכשיו מאשר לפני יום, כי הם חוטפים חזק", אמר.

טראמפ%3A פתחנו במבצע צבאי גדול באיראן %2F%2F רשתות חברתיות

בהתייחס לשאלה מי מנהל את העניינים באיראן לאחר מותו של האייתוללה עלי חמינאי, השיב טראמפ: "אני יודע בדיוק מי, אבל אני לא יכול לומר לך". כשנשאל אם יש דמות שהיה רוצה לראות עומדת בראש המדינה, השיב: "אני חושב שכן. יש כמה מועמדים טובים".

בנוגע למתקפות התגמול של איראן נגד ישראל ונכסים אמריקניים באזור, אמר טראמפ כי מדובר בהתפתחות צפויה: "זה מה שציפינו. פחות ממה שחשבנו, למעשה. חשבנו שזה יהיה כפול". עם זאת, ציין כי הוא ממשיך לעקוב מקרוב אחר ההתפתחויות והדגיש כי המצב עדיין דינמי.

הנשיא טראמפ בליל ההכרזה על המתקפה באיראן, צילום: רויטרס

טראמפ נשאל גם האם בכוונתו לשתף פעולה עם הקונגרס בנוגע לצעדים הבאים מול איראן, על רקע קריאות להצבעה על חוק סמכויות המלחמה. "אני תמיד רוצה לעבוד עם הקונגרס. תמיד", אמר, אך נמנע מלהתחייב מפורשות לשיתוף פעולה במסגרת מהלך חקיקתי מסוים.

כשנשאל האם הוא רואה במהלך הצבאי הנרחב נגד איראן "מלחמה", בחר שלא להגדיר זאת כך, והסתפק בשבחי התקיפות האחרונות, אותן הגדיר כמוצלחות ויעילות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...