"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסערה בארה"ב: לפחות 11 נהרגו, מיליון איש ללא חשמל, מטוס התרסק במיין

כ-90 מיליון תושבים נמצאים תחת אזהרות קור קיצוני רחבי ארצות הברית • בקנזס נמצאה אישה ללא רוח חיים לאחר שככל הנראה לקתה בהיפותרמיה • עד כה בוטלו 17 אלף טיסות, כשבשדות התעופה המרכזיים של ניו יורק ופילדלפיה שיעור הביטולים עלה על 80% - מספרים שלא נראו מאז תקופת הקורונה

,עודכן
0השמעה
הכפור הגיע לניו יורק. צילום: אי.אף.פי

סערת חורף אדירה המלווה בשלג כבד, קרח וטמפרטורות קיצוניות משתקת אזורים נרחבים בארה"ב - מטקסס בדרום ועד ניו אינגלנד בצפון-מזרח. נכון להבוקר (שני) לפחות11 בני אדם איבדו את חייהםכתוצאה ממזג האוויר. 90 מיליון תושבים נמצאים תחת אזהרות קור קיצוני.

במיין התרסק הלילה מטוס פרטי. נבדק האם יש קשר ישיר למזג האוויר הקיצוני. על המטוס היו ככל הנראה שמונה נוסעים, טרם ידוע מה מצבם.

Franklin, Tennessee ice storm damage. It looks like a war zone all over Nashville area with trees collapsing under massive amounts of ice. It may get worse as temperatures are now dropping and winds are increasing.pic.twitter.com/UpA1BzaZEM

— Clay Travis (@ClayTravis)January 25, 2026

First photo of plane carrying 8 that crashed at Bangor International Airport, Maine. records reviewed by Arnold & Itkin LLP suggest the aircraft may be registered to a law firmhttps://t.co/0CzdSJzLezpic.twitter.com/UL1D8XddUs

— News Channel3 NOW (@channel3newsnow)January 26, 2026

הסופה בניו יורק,צילום: AFP

אבדות בנפש ונזקים כבדים

מקרי המוות דווחו בטנסי, בקנזס, בניו יורק, בטקסס, בלואיזיאנה ובמישיגן. בקנזס נמצאה אישה ללא רוח חיים לאחר שככל הנראה לקתה בהיפותרמיה תחת מעטה שלג כבד.

יותר ממיליון תושבים נותרו ללא חשמל, בעיקר במדינות הדרום והמרכז-אטלנטי. בטנסי בלבד מדווחים על כ-300 אלף מנותקים, כאשר הצטברות קרח על קווי מתח ועצים מקשה על הצוותים.

אתמול בוטלו 17 אלף טיסות בסך הכל, כשבשדות התעופה המרכזייםשל ניו יורק ופילדלפיה שיעור הביטולים עלה על 80%. מדובר מספרים שלא נראו מאז מגפת הקורונה.

הבית הלבן בשלג,צילום: אי.אף.פי
מהסופות הקשות בשנים האחרונות,צילום: אי.פי.אי

Zohran Mamdani is actively on the ground assisting people during the snowstorm.pic.twitter.com/u7uuZ4YSFS

— Clash Report (@clashreport)January 25, 2026

נתוני השלג: שיאים ב-15 מדינות

הסערה הותירה מפלסי שלג משמעותיים (מעל 30 ס"מ בממוצע) ב-15 מדינות שונות. בניו מקסיקו ירד 78 ס"מ, בקולורדו 58 ס"מ, בפנסילבניה 50 ס"מ וניו יורק וקונטיקט 40 ס"מ.

מחלצים כלי רכב ניו יורק,צילום: אי.אף.פי

כמו כן, ערים מרכזיות הודיעו על ביטול הלימודים או מעבר ללמידה מרחוק ביניהן.מומחים מזהירים כי הקור העז "יינעל" את הקרח והשלג על הקרקע ויקשה על מאמצי החילוץ. כמו כן, מדגישים המומחים כי הטמפרטורות צפויות לצנוח לערכים שיורגשו כמו מתחת לאפס גם באזורי החוף הדרומיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר