המורדים החות'ים בכינוס צבאי מצפון לצנעא (ארכיון). צילום: AFP

ארה"ב מרחיבה את הסנקציות על רשתות המימון של החות'ים

במסגרת ההחלטה הוכנסו לרשימת הטרור של הממשל האמריקני (SDN) שורה ארוכה של פעילים, אנשי עסקים וחברות מסחר • זאת כחלק מהמאמץ להגביר את הלחץ הכלכלי על הארגון הנתמך בידי איראן

[object Object]

משרד האוצר האמריקני הודיע היום (שישי) על הרחבה משמעותית של הסנקציות נגד רשתות המימון, ההברחה וההכנסות הבלתי חוקיות של ארגון החות’ים (אנסאראללה), כחלק מהמאמץ להגביר את הלחץ הכלכלי על הארגון הנתמך בידי איראן.

מנהיג החות'ים%3A "קבוצות קיצוניות בסוריה עושות שירות גדול לישראל ולארצות הברית" (ארכיון) %2F%2F רשתות ערביות

במסגרת ההחלטה הוכנסו לרשימת הטרור של הממשל האמריקני (SDN) שורה ארוכה של פעילים, אנשי עסקים וחברות מסחר, ספנות, תעופה והעברות כספים הפועלים מתימן, איחוד האמירויות, עומאן ומדינות נוספות, וכן מכלית נפט ששימשה את הרשת.

בוושינגטון ציינו כי היעדים שסומנו מעורבים בהברחת נפט, בהפעלת חברות קש ובשימוש במערכות פיננסיות אזוריות לצורך מימון פעילות טרור, וכי כל נכסיהם שבתחום השיפוט האמריקני יוקפאו, תוך אזהרה לגורמים בינלאומיים מפני סנקציות משניות לכל מי שימשיך לקיים עמם קשרים עסקיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...