"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"בירת הג'יהאד של אמריקה": ה-FBI סיכל מזימת טרור בערב ההאלווין
שני גורמי אכיפה אמרו כי מזימת הטרור הייתה בהשראת דאעש וקודמה בחדרי צ'אט ברשת • לפי הדיווח, כמה מהחשודים יצאו למטווח עם רובי קלצ'ניקוב - ירו מספר רב של כדורים, התאמנו בהחלפה מהירה של מחסניות ודיברו על "יום הדלעת"
סוכני FBI במישיגן, בוקר לאחר ההאלווין. צילום: AFP - Getty Images

"בירת הג'יהאד של אמריקה": ה-FBI סיכל מזימת טרור בערב ההאלווין

שני גורמי אכיפה אמרו כי מזימת הטרור הייתה בהשראת דאעש וקודמה בחדרי צ'אט ברשת • לפי הדיווח, כמה מהחשודים יצאו למטווח עם רובי קלצ'ניקוב - ירו מספר רב של כדורים, התאמנו בהחלפה מהירה של מחסניות ודיברו על "יום הדלעת"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ה-FBI סיכל אמש (שישי) אירוע טרור פוטנציאלי ועצר מספר חשודים, בחשד במישיגן, במהלך ליל כל הקדושים.

שני גורמי אכיפה המעורים בנושא אמרו ל-CNN כי מזימת הטרור הייתה בהשראת דאעש וקודמה בחדרי צ'אט ברשת. סוכן סמוי של ה-FBI נכנס לאחד מחדרי הצ'אט הללו, בשלב מוקדם יחסית של הדיונים. לפי הדיווח, למהגרים שחשודים בתכנון הפיגוע הייתה גישה לנשק חם.

קלצ'ניקוב ו-"יום הדלעת"

השבוע, לפי הדיווח, כמה מאלו שהרשויות עקבו אחריהם יצאו למטווח עם רובי קלצ'ניקוב. הם ירו מספר רב של כדורים, התאמנו בהחלפה מהירה של מחסניות, וככל הנראה הזכירו את "יום הדלעת" - רמז אפשרי להאלווין. בעקבות זאת, החלה חקירה גלויה - ומבצע המעצרים.

סוכנת FBI מחוץ לבית במידוברן, מישיגן, צילום: AP

חלק מאלו התבצעו בדירבורן, העיר עם שיעור המוסלמים הגדול ביותר בארצות הברית, שבתחומה המסגד הגדול ביותר בצפון אמריקה. ראש העיר שלה הוא עבדאללה חמוד. לאחר המאמר ב"וול סטריט ג'ורנל" לפני שנה וחצי, שבו כונתה "בירת הג'יהאד של אמריקה", הוא טען כי נרשמה "עלייה מדאיגה ברטוריקה איסלאמופובית", והורה לתגבר את הסיורים המשטרתיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...