"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'יי די ואנס: "נפגענו שישראל רצתה לספח את יו"ש, מהלך פוליטי טיפשי"

מדיניותו של הנשיא דונלד טראמפ נותרה בעינה - יו"ש לא תסופח לישראל • ואנס את ההצבעה בכנסת "מהלך פוליטי טיפשי" • טראמפ למגזין טיים: "זה לא יקרה - כי נתתי את מילתי למדינות ערב. ישראל תאבד את כל התמיכה של ארצות הברית אם זה יקרה"

,עודכן
0השמעה

סגן הנשיא ואנס: "לא יהיה סיפוח ביו"ש, נעלבתי מההצעה שעלתה" // השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

סגן נשיא ארצות הברית, ג'יי. די. ואנס, המריא בחזרה לארצות הברית היום (חמישי). לפני שעלה למטוס, נתן ואנס הצהרה כי מדיניותו של הנשיא דונלד טראמפ נותרה בעינה - יו"ש לא תסופח לישראל. ואנס ציין כי נעלב "באופן אישי" מאישור חוק הריבונות בקריאה טרומית בכנסת, שהתקיים בזמן ביקורו.

עברו בטרומית. ההצבעה על חוקי הריבונות של חברי הכנסת ליברמן ומעוז,צילום: .

ואנס הסביר: "שאלתי מישהו על זה, ואמרו לי שזו הצבעה סימבולית לסיפוח יו"ש. הבהירו לי שמדובר בתעלול חסר משמעות פוליטית", אמר. "יו"ש לא תסופח בידי ישראל - מדיניות ממשל טראמפ היא שיו"ש לא תסופח. אם אנשים רוצים לקיים הצבעות סימבוליות, הם יכולים לעשות זאת - אבל לא היינו מרוצים מכך". עוד כינה ואנס את ההצבעה בכנסת "מהלך פוליטי טיפשי", והוסיף: "נפגעתי מכך".

ואנס ממריא בחזרה לארה"ב,צילום: AP

עוד ציין ואנס כי הוא מרגיש "די טוב" בנוגע להפסקת האש בעזה בעקבות שיחותיו עם נתניהו, והדגיש כי הממשל האמריקאי "ממשיך לפעול לשמירה על היציבות באזור".

טראמפ למגזין טיים: זה לא יקרה - כי נתתי את מילתי למדינות ערב. אי אפשר לעשות את זה עכשיו. הייתה לנו תמיכה אדירה מהעולם הערבי. ישראל תאבד את כל התמיכה של ארצות הברית אם זה יקרה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר