"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברית הגנה או נורמליזציה? יורש העצר הסעודי יגיע לבית הלבן

מוחמד בן סלמאן ידיע לביקור בוושינגטון בחודש הבא • זה יהיה ביקור ראשון של בן סלמאן בבית הלבן מזה שבע שנים • הם צפויים לדון בגיבוש ברית הגנה בין המדינות בדומה לקטאר

,עודכן
0השמעה
טראמפ ובן סלמאן. צילום: AP

יורש העצר הסעודי מוחמד בן סלמאן צפוי להגיע לבית הלבן ב-18 לנובמבר, כך מדווחת רשת CBS מפי מקורותיה. זה יהיה ביקורו הראשון של בן סלמאן בוושינגטון מזה 7 שנים.

טראמפ בנאום הפסגה בערב הסעודית מול יורש העצר הנסיך מוחמד בן סלמאן // רויטרס

בשבוע שעבר דווח כיסעודיה מנהלת שיחות עם ארה"ב על הסכם הגנה. לפי הדיווח, הדיונים מתמקדים בהסכם שהממלכה שאפה אליו מזה זמן רב שבועות לאחר שקטאר הבטיחה לעצמה הסכם הגנה משלה עם וושינגטון.

מדובר בהסכם דומה לזה שנחתם מול קטאר בחודש שעבר, שהבטיח כי כל תקיפה על האמירות תיחשב בתור איום ל"שלום והביטחון של ארה"ב". כעת מתנהל משא ומתן בין סעודיה לממשל טראמפ כדי להבטיח הסכם הגנה נפרד, שיכול לצאת לפועל בצו נשיאותי או הסכם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר