"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המשרת האישי של ג'פרי אפשטיין לשעבר: "'הוא אהב את החיים יותר מדי מכדי להתאבד"
ולדסון קוטרין, שעבד 18 שנה אצל המיליארדר הפדופיל וניהל עבורו את ביתו בפריז , טוען כי לא ראה אותו מעולם בחברת קטינות • לדבריו, "אפשטיין אמר שהוא מתכנן לנהל משא ומתן עם השופט בתיק כדי להבטיח שחרור בערבות"
ג'פרי אפשטיין . צילום: רויטרס

המשרת האישי של ג'פרי אפשטיין לשעבר: "'הוא אהב את החיים יותר מדי מכדי להתאבד"

ולדסון קוטרין, שעבד 18 שנה אצל המיליארדר הפדופיל וניהל עבורו את ביתו בפריז , טוען כי לא ראה אותו מעולם בחברת קטינות • לדבריו, "אפשטיין אמר שהוא מתכנן לנהל משא ומתן עם השופט בתיק כדי להבטיח שחרור בערבות"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

"ג'פרי אפשטיין אהב את החיים יותר מדי מכדי להתאבד, הוא היה בטוח שיצליח להשיג שחרור בערבות לפני מותו", כך טוען משרתו הצרפתי של משרתו הצרפתי של אפשטיין במשך 18 שנה, ולדסון ויירה קוטרין, בראיון ל"טלגרף" הבריטי.

קוטרין, בעל אזרחות צרפתית וברזילאית, ניהל את דירתו המפוארת בת שמונת החדרים של המיליארד בפריז, שהשקיפה על שער הניצחון.

קוטרין שיתף תמונה שלו עם אפשטיין, שצולמה במטוסו הפרטי בינואר 2019, שעשויה להיות אחת האחרונות שבה צולם בחייו. אפשטיין נראה בה מחייך ורגוע ולובש סווטשירט של צה"ל. נגד אפשטיין נפוצו בעבר שמועות שהיה סוכן של המוסד. אך עורך דינו לשעבר טען שאפשטיין נהג לצחוק על הטענה הזו.

"דיבר על השקעות נוספות"

קוטרין, שכיהן כמשרת, נהג וטבח של אפשטיין בפריז, נזכר שנסע עמו לשדה התעופה לה בורז'ה בפריז כדי לתפוס טיסה לניו יורק, שם הוא נעצר עם הנחיתה ב-6 ביולי 2019.

אפשטיין, שהיה בן 66 במותו, הואשם בסחר בנערות קטינות למטרות מין והוחזק במעצר. הוא נמצא תלוי בתאו ב-10 באוגוסט אותה שנה.

ביתו לשעבר של אםשטיין במנהטן, צילום: רויטרס

קוטרין מתעקש שאפשטיין לעולם לא היה מתאבד: "אפשטיין אמר לי שהוא מתכנן לנהל משא ומתן עם השופט בתיק כדי להבטיח שחרור בערבות, לאחר שהוחזק במעצר עקב חשש מבריחה שלו. אני כמו אחיו מארק לא מאמין שזו הייתה התאבדות. הוא אהב את החיים יותר מדי".

קוטרין נזכר ביום שבו ראה את אפשטיין בפעם האחרונה. אפשטיין, הוא אומר, היה רגוע ודיבר על השקעות נוספות באיים שלו - הוא קנה בדיסקרטיות אי שני, שקוטרין עצמו ביקר בו - כמו גם כדי לבלות יותר זמן בפריז.

"הסעתי אותו לנמל התעופה לה בורז'ה. זה היה בשבת, כי ביום שני הוא היה אמור להופיע בפני השופט בנוגע לכל ההאשמות האלה", הוא אמר.

קוטרין נותר נאמן גם לאפשטיין ומתעקש שמעולם לא ראה את המעסיק שלו מבלה או מקיים יחסי מין, עם נערות קטינות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...