רון פרושאור, שגריר ישראל בגרמניה, התייחס בפוסט אישי לפיגוע הרצחני בשגרירות בו נרצחו ירון ושרה. " ירון ושרה - שעבדו יחד בשגרירות ישראל בוושינגטון הבירה - נרצחו בפיגוע טרור מחוץ למוזיאון היהודי. זוג צעיר עם עתיד מזהיר שמתכנן את חייהם המשותפים. ירון, יליד נירנברג, לא היה סתם קולגה. הייתה לי הזכות לארח אותו כסטודנט לתואר שני באוניברסיטת רייכמן. מבריק, סקרן, מעורב.
הוא היה נוצרי, אוהב ישראל אמיתי, שירת בצה"ל, ובחר להקדיש את חייו למדינת ישראל ולמטרה הציונית. הוא גילם את הערכים היהודיים-נוצריים והיווה דוגמה לצעירים ברחבי העולם.
הבעתי את תנחומיי להוריו הבוקר. דיפלומטים ישראלים לא רק מייצגים דגל. הם עומדים בחזית, מגנים על הערכים המשותפים שכולנו מוקירים בחברות דמוקרטיות. הם משרתים בפומבי, בגאווה - ולעתים קרובות מדי, תוך סיכון אישי גדול.
זה לא קרה באזור מלחמה. זה קרה בבירת העולם החופשי, בלב וושינגטון די.סי.
קריאת "שחרור פלסטין" אינה סתם סיסמה, זוהי קריאה לפעולה נגד יהודים באשר הם. לא ניתן לטרור לנצח.
יהי זכרם של ירון ושרה ברוך.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
