"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארה"ב: מוסלמי שתקף ופצע יהודי במתקפה אנטישמית בניו יורק הגיע לעסקת טיעון

אחמד אל ג'בלי, מוסלמי שמוצאו בתימן, הגיע להסדר טיעון וצפוי לשש שנות מאסר • ג'בלי תקף ספר יהודי שממנו קיבל שירות לאחר שזעם על המלחמה בעזה ואמר כי "יש לו זכות כמוסלמי להעניש יהודים" • הספר נזקק ל-30 תפרים בידו

,עודכן
0השמעה
אדם מנופף בדגל ישראל מול הפגנה פרו פלשתינית בניו יורק. צילום: רויטרס

תושב יונקרס בן 34, מוסלמי שמוצאו בתימן, שתקף ספר יהודי עם המספריים שלו במתקפה אנטישמית מזעזעת בשנה שעברה, צפוי לשש שנות מאסר לאחר שהגיע להסדר טיעון עם שופט במחוז וסטצ'סטר.

רחוב בלונג איילנד שבניו יורק ייקרא מעתה על שמו של סרן עומר נאטורה// מטה משפחות החטופים

אחמד אל ג'בלי הודה בשבוע שעבר באשמת תקיפה מדרגה שנייה על רקע שנאה, בגין התקיפה שהתרחשה ב-29 באוגוסט נגד הספר סלאבה שושקובה על רקע המלחמה בין ישראל לחמאס בעזה, כך הודיעו התובעים אתמול (שני).

שושקובה סיפר לעיתון "ניו יורק פוסט" לאחר התקיפה כי ג'בלי, שהיה שיכור לדבריו, קיבל טיפול לקיצוץ זקנו בחנות שלו בשדרות יונקרס כאשר לפתע התפרץ בזעם, וטען כי "יש לו זכות כמוסלמי להעניש יהודים".

ג'בלי נעצר והואשם תחילה בניסיון רצח. ביום חמישי האחרון, הוא הודה באשמה המופחתת של תקיפה, כאשר השופט הבטיח לו עונש של שש שנות מאסר לעומת העונש המרבי שנושאת העבירה, של עד 15 שנה על פי החוק במדינת ניו יורק.

ניו יורק,צילום: אי.אף.פי

"לשנאה אין מקום במחוז וסטצ'סטר", אמרה סוזן קאקאס, התובעת המחוזית, בהודעה שפורסמה ביום שני. "העלייה באנטישמיות בשנים האחרונות מטרידה ובלתי מקובלת לחלוטין. היום ובכל יום, המשרד שלי עומד לצד הקהילה היהודית של וסטצ'סטר וישאף להשיג צדק לקורבנות אלימות אנטישמית", נכתב בהודעה.

לפי המשטרה, שושקובה נזקק ל-30 תפרים כדי לסגור את החתכים המדממים בידו הימנית ובפרק כף ידו, שנגרמו בתקיפה, והיה זמנית מחוץ למעגל העבודה. "תודה לאל שהוא לא נגע בפניי כי הוא ניסה לפגוע בי בדרכים שונות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר