נפילתו של ילד הפלא של הוליווד: תועד כשהוא שיכור, מאבד את מכנסיו ומשתמש בביטויים אנטישמיים במעצר
היילי ג'ואל אוסמנט בן ה-37, שהתפרסם כילד פלא בסרט "החוש השישי", תועד במצלמות גוף של שוטרים כשהוא שיכור, מתקשה לשמור על מכנסיו, ומשתמש בביטויים אנטישמיים • השחקן צולם כשהוא משתולל, מסרב לציית להוראות השוטרים וטוען ש"מענים אותו"
,עודכן
0השמעה
תיעוד מביך ומטריד נחשף ביום חמישי על ידי "דה פוסט", המראה את השחקן היילי ג'ואל אוסמנט, כוכב "החוש השישי" לשעבר, במהלך מעצרו באתר סקי בקליפורניה. אוסמנט, בן 37, נצפה כשהוא שיכור, מתקשה לשמור על מכנסיו במקומם, ומטיח עלבונות אנטישמיים בשוטרים שעצרו אותו בגין שכרות והחזקת חומרים אסורים.
Police bodycam footage of an extremely hammered Haley Joel Osment getting arrested for public intoxication and possession of a controlled substance in Mammoth, California.
— JOSH DUNLAP (@JDunlap1974)April 18, 2025
At one point he almost loses his pants and then shouts “I’ve been kidnapped by a f–king Nazi”pic.twitter.com/guoBjp2q6d
צילומי מצלמות הגוף של השוטרים חושפים את אוסמנט באתר הסקי "ממות' מאונטיין" בממות' לייקס שבקליפורניה ב-8 באפריל, כשהוא במצב מתריס ובלתי יציב. מכנסי הסקי שלו נראים משונה לא מכופתרים, מה שגורם להם להחליק לאורך מותניו בזמן שהשוטרים אוזקים אותו.
בשלב מסוים בתיעוד, אוסמנט נשמע צועק "נחטפתי על ידי נאצי מזויין" לעבר אחד השוטרים. הוא המשיך וטען כי הוא "מותקף" והאשים את השוטרים ב"עינוי". למרות הנחיות חוזרות ונשנות מצד השוטרים "להשתמש ברגליים שלך ולעמוד", השחקן המועמד לאוסקר בעבר המשיך להתנגד למעצר.
אוסמנט, שהתפרסם בשנות ה-90 כילד פלא בסרט "החוש השישי" לצד ברוס וויליס, ממשיך לעבוד בתעשיית הקולנוע, אך תקרית זו מציגה צד אחר לגמרי של השחקן שהיה פעם מהמבטיחים בהוליווד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו