"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כחלק מתוכנית טראמפ: משרד החינוך האמריקני יפטר כמחצית מעובדיו

המשרד צפוי לקצץ כ-50% מכוח האדם שלו, כך אמרו המקורות במשרד בו מועסקים כ-4,400 עובדים • CNN דיווחה בשבוע שעבר כי גורמים בבית הלבן הכינו צו נשיאותי המורה לשרת החינוך לינדה מקמהון להתחיל בתהליך של פירוק המשרד

,עודכן
0השמעה
טראמפ בקונגרס. צילום: אי.אף.פי

משרד החינוך האמריקני יתחיל היום (שלישי) בגל פיטורים נרחב, כך מסרו לרשת CNN שלושה מקורות המכירים את התוכנית. המשרד צפוי לקצץ כ-50% מכוח האדם שלו עם הודעות שיתחילו לצאת היום בשעות הצהריים, כך אמרו המקורות במשרד בו מועסקים כ-4,400 עובדים. גל הפיטורים צפוי להתבצע בקרוב לאור תוכניותיו של טראמפ לסגור את משרד החינוך האמריקני.

הקיצוצים הצפויים מגיעים בהמשך לפיטורים דומים בסוכנויות פדרליות אחרות כחלק ממאמציהם המתמשכים של טראמפ ושל "המחלקה ליעילות ממשלתית" בהובלת אילון מאסק לצמצם את גודל הממשל הפדרלי.

אילון מאסק,צילום: רויטרס

CNN דיווחה בשבוע שעבר כי גורמים בבית הלבן הכינו צו נשיאותי המורה לשרת החינוך לינדה מקמהון להתחיל בתהליך של פירוק המשרד. על פי הדיווח, העובדים הונחו לקחת את המחשבים הניידים שלהם ולפנות את הבניין. המשרדים צפויים להיפתח מחדש ביום חמישי.

מספר עובדי משרד החינוך אמרו ל-CNN כי הם חוששים מפיטורים המוניים קרובים ומצו נשיאותי מאיים מטראמפ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר