"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טראמפ: "שלב א׳ נגמר, שלב ב׳ מתחיל - ביבי צריך להחליט"

נשיא ארצות הברית התייחס לפעימה האחרונה בשלב א' של עסקת החטופים, ואמר: "חמאס חושב שהוא עושה לנו טובה כשהוא שולח גופות" • שליחו של הנשיא, וויטקוף, עשוי להגיע לאיזור בסוף השבוע או בתחילת השבוע הבא כדי להתניע את השיחות על השלב השני

,עודכן
0השמעה
טראמפ בישיבת הקבינט הראשונה של ממשלו החדש. צילום: AP

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ התייחס הערב (רביעי) לפעימה האחרונה בשלב א' של עסקת החטופים, במסגרתה ישוחררו חטופים חללים.

"חמאס חושב שהוא עושה לנו טובה בזה שהוא שולח לנו גופות", אמר טראמפ במהלך ישיבת הקבינט הראשונה שלו בממשלו החדש והוסיף: "ישראל צריכה לקבל החלטה לגבי שלב ב' של העסקה. זו החלטה של ביבי. דיברתי עם כמה הורים, הם רוצים לקבל את הגופות".

.@POTUSon Gaza: "I'm very disappointed... four bodies came in today... We got a lot of hostages back, but it's very sad what happened to those people... This is a vicious group of people, and Israel's going to have to decide what they're doing."pic.twitter.com/cvYaCOe8Pi

— Rapid Response 47 (@RapidResponse47)February 26, 2025

טראמפ הדגיש: "החזרנו המון חטופים בחזרה לביתם, ועצוב מאוד מה שקרה לכל אלה שלא חזרו בחיים. חמאס הוא ארגון אכזרי, וישראל צריכה להחליט מה היא הולכת לעשות".

סטיב וויטקוף (ארכיון),צילום: REUTERS

כאמור, הלילה מסתיים שלב א' של עסקת החטופים ועדיין לא ברור מה יקרה בהמשך. שליחו של טראמפ, סטיב וויטקוף, עשוי להגיע לאיזור בסוף השבוע או בתחילת השבוע הבא כדי להתניע את השיחות על השלב השני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר