"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות התמיכה בישראל: משפחות פלשתניות תובעות את מחלקת המדינה האמריקנית
על פי הדיווח ברויטרס, בכתב התביעה שהוגש לבית המשפט המחוזי במחוז קולומביה נטען כי משרד החוץ, תחת בלינקן עקפו את חוק זכויות האדם האמריקני כדי לתמוך בצה"ל
קרובים להפסקת אש ועסקת חטופים? בלינקן (ארכיון). צילום: רויטרס

בעקבות התמיכה בישראל: משפחות פלשתניות תובעות את מחלקת המדינה האמריקנית

על פי הדיווח ברויטרס, בכתב התביעה שהוגש לבית המשפט המחוזי במחוז קולומביה נטען כי משרד החוץ, תחת בלינקן עקפו את חוק זכויות האדם האמריקני כדי לתמוך בצה"ל

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

משפחות פלשתיניות הגישו אתמול (שלישי) תביעה נגד מחלקת המדינה האמריקנית בשל תמיכתה של וושינגטון בישראל במהלך המלחמה בעזה, כך דווח ברויטרס.

התביעה שהוגשה לבית המשפט המחוזי בארה"ב במחוז קולומביה טענה כי משרד החוץ, תחת אנתוני בלינקן, עקף בכוונה את חוק זכויות האדם האמריקני כדי להמשיך לממן ולתמוך ביחידות צבאיות ישראליות "שאחראיות לזוועות בעזה ולכיבוש הישראלי בגדה המערבית".

האמריקנים עזרו במימון צה"ל, צילום: דובר צה"ל

"הכישלון המחושב של משרד החוץ ביישום חוק ליהי מזעזע במיוחד לנוכח ההסלמה חסרת התקדים של הפרות גסות ישראליות של זכויות אדם מאז פרוץ מלחמת עזה ב-7 באוקטובר 2023", נכתב בתביעה. (חוקי ליהי אוסרים על מתן סיוע צבאי של ארה"ב ליחידים או ליחידות של כוחות הביטחון המבצעים הפרות של זכויות אדם ולא הובאו לדין).

התביעה הוגשה על ידי חמישה פלשתינים בעזה, ביהודה ושומרון ובארצות הברית. התובע הראשי הוא מורה בעזה ש"איבד 20 בני משפחה במלחמה הנוכחית", נכתב בתביעה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...