"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איש עסקים ממוצא לבנוני וחותנו של טראמפ: זהו מסעד בולוס שמונה לתפקיד היועץ למזה"ת

בולוס התקרב לנשיא הנבחר בעיקר בעקבות נישואי בנו מייקל לטיפאני טראמפ ב-2022 • הוא ניהל את פניות הקמפיין לקהילה הערבית-האמריקנית במהלך מסע הבחירות האחרון

,עודכן
0השמעה
טראמפ ובולוס. צילום: AP

נשיא ארה"ב הנבחר, דונלד טראמפ, הודיע הערב (ראשון) כי חותנו מסעד בולוס, ימונה לתפקיד היועץ הבכיר לענייני ערבים והמזרח התיכון.

בולוס הוא איש עסקים אמריקני ממוצא לבנוני ונוצרי, שנולד בעיירה כפר עקא בצפון לבנון. בשלב מוקדם בחייו עבר עם משפחתו לטקסס, ארצות הברית, שם השלים את לימודיו באוניברסיטת יוסטון וקיבל תואר דוקטור במשפטים. בהמשך הקריירה הפך למנכ"ל של קונגלומרט עסקי גדול בשם SCOA Nigeria, העוסק במגוון תחומים, בהם ייצוא מכוניות משומשות לאפריקה.

בולוס התקרב לנשיא דונלד טראמפ בעיקר בעקבות נישואי בנו, מייקל בולוס, לטיפאני טראמפ בנובמבר 2022. במהלך קמפיין הבחירות של טראמפ ב-2024, הוא ניהל את פניות הקמפיין לקהילה הערבית בארה"ב, במיוחד במדינות מפתח כמו מישיגן. תרומתו הייתה משמעותית בגיוס תמיכה בקרב הקהילה הערבית-אמריקנית.

טיפאני טראמפ ומייקל בולוס,צילום: אי.פי

כאמור, היום הודיע טראמפ כי בולוס מונה ליועץ בכיר לענייני ערבים והמזרח התיכון. תפקידו כולל ייצוג ארה"ב במשאים ומתנים הקשורים לאזור, כולל ניסיונות להשגת הפסקת אש בלבנון, על רקע המתחים בין ישראל לחיזבאללה.

"אני גאה להכריז כי מסעד בולוס יכהן כיועץ בכיר לנשיא לענייני ערבים והמזרח התיכון", כתב טראמפ ברשת Truth שבבעלותו. "מסעד הוא עורך דין מוכשר ומנהיג מוערך בעולם העסקים, ובעל ניסיון רב בזירה הבינלאומית. הוא היה חסיד ותיק של ערכים רפובליקניים ושמרניים, נכס לקמפיין שלה, והיה גורם מרכזי בבניית קואליציות חדשות עצומות עם הקהילה הערבית-אמריקנית. מסעד הוא יוצר עסקאות ותומך בלתי מעורער בשלום במזרח התיכון. הוא יהיה תומך חזק עבור ארה"ב, האינטרסים שלה, ואני שמח לקבל אותו לצוות שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר