"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המחלוקת נפתרה: העימות בין טראמפ להאריס ייערך בפורמט זהה לעימות הקודם

המועמדים יעמדו מאחורי דוכנים לאורך כל העימות, ולא יורשו להשתמש באביזרים או בהערות כתובות מראש על הבמה • כל מועמד יקבל עט, פנקס נייר ובקבוק מים • צוותי הקמפיין לא יורשו לדבר עם המועמדים במהלך ההפסקת הפרסומות

,עודכן
0השמעה
טראמפ והאריס. צילום: GettyImages/AP

רשת ABC פרסמה הלילה (בין רביעי לחמישי), את הכללים לעימות הנשיאותי הקרוב בין סגנית הנשיא קמלה האריס לנשיא לשעבר דונלד טראמפ. העימות יתקיים ב-10 בספטמבר בפילדלפיה, יימשך 90 דקות ויכלול שתי הפסקות פרסומות.

המיקרופונים יהיו פתוחים רק למועמד שתורו לדבר, והמנחים יהיו היחידים שיורשו לשאול שאלות. הדיון יתקיים ללא קהל באולם. זהו למעשה פורמט זהה לזה שבו התעמתו ביידן וטראמפ, שלאחריו החליט ביידן לפרוש מהמירוץ.

טראמפ זכה בהטלת המטבע הווירטואלית וזכה לבחור את סדר ההצהרות ויציג את ההצהרה המסכמת. כחלק מהכללים, לכל מועמד יוקצבו שתי דקות לענות על כל שאלה, עם שתי דקות נוספות לתגובה ודקה נוספת להבהרה או תשובה. לא יהיו הצהרות פתיחה, וההצהרות המסכמות יהיו בנות שתי דקות לכל מועמד.

הנשיא לשעבר טראמפ,צילום: אי.אף.פי

המועמדים יעמדו מאחורי דוכנים לאורך כל העימות, ולא יורשו להשתמש באביזרים או בהערות כתובות מראש על הבמה. כל מועמד יקבל עט, פנקס נייר ובקבוק מים. צוותי הקמפיין לא יורשו לתדרך עם המועמדים במהלך הפסקת הפרסומות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר