"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: איראן מנסה לחבל במסע הבחירות של טראמפ
ה"וול סטריט ג'ורנל" דיווח כי טהרן לא מספקת ביצירת כאוס ומשתמשת בסוכני ההשפעה שלה על מנת לפגוע בסיכוייו של המועמד הרפובליקני • עם זאת בסוכנות הביון מציינים כי רוסיה נותרה האיום הגדול ביותר על הליך הבחירות
טראמפ, רגע אחרי שניצל מההתנקשות. צילום: AP

דיווח: איראן מנסה לחבל במסע הבחירות של טראמפ

ה"וול סטריט ג'ורנל" דיווח כי טהרן לא מספקת ביצירת כאוס ומשתמשת בסוכני ההשפעה שלה על מנת לפגוע בסיכוייו של המועמד הרפובליקני • עם זאת בסוכנות הביון מציינים כי רוסיה נותרה האיום הגדול ביותר על הליך הבחירות

נטע בר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

איראן מנסה לחבל בקמפיין הבחירות של נשיא ארצות הברית לשעבר, דונלד טראמפ בעזרת פעילויות מגויסות ברשת, כך דיווח היום (שני) מקור בסוכנות הביון האמריקנית לעיתון "וול סטריט ג'ורנל".

ההערכה שחשפו בכירים בארגון הביון לעיתון שונה מהערכות קודמות שאיראן מבקשת לפעול כ"סוכנת כאוס" בתוך ארצו תהברית ומעדיפה באופן ברור לחבל בסיכוייו של טראמפ להיבחר לתפקיד, זאת בשל החשש בטהרן כי טראמפ ינקוט ביד קשה יותר כלפי טהרן.

טראמפ מקבל את נתניהו בפתח אחוזתו בפלורידה


עכל פי המקור, איראן משתמשת "ברשת רחבה של דמויות רשת וסוכני תעמולה על מנת להפיץ דיסאינפורמציה" אך גם מפעילה קמפיינים נפרדים וממומנים ברשת שמטרתם לפגוע בסיכוייו של טראמפ להיבחר.

בכירים בשירותי הביון האמריקנים קיימו תדרוכים עם כלי תקשורת נבחרים בארצות הברית החודש בנושא ניסיונות זרים להשפיע על הבחירות במדינה. הבכירים חזרו על הטענה כי מוסקבה נותרה האיום הגדול ביותר על הליך הבחירות בארצות הברית.

בתדרוך בחודש שעבר טענו בכירים במערך המודיעין כי מתקיים מאמץ ממשלת יכולל על מנת למנוע התערבות רוסית בבחירות. עוד מסרו כי המאמץ הרוסי, בניגוד לאיראני, מתמקד סביב השפעה למען הנשיא לשעבר טראמפ, ככל הנראה מתוך הנחה שזה ישפר את מעמדה של רוסיה במלחמה באוקראינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...