"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ביידן דיבר לראשונה מאז הפרישה: ״מתכוון לסיים את המלחמה בעזה״; האריס תיפגש עם נתניהו השבוע

סגנית הנשיא השיקה את הקמפיין שלה באופן רשמי מהמטה של ביידן • האריס שלחה מסר לטראמפ ואמרה: "אנחנו מאמינים בעתיד זוהר, זה לא העתיד שהוא נלחם עליו - הוא יחליש את מעמד הביניים ויחזיר אותנו אחורה" • רויטרס: גם ביידן ייפגש עם נתניהו ביום חמישי

,עודכן
0השמעה

האריס במטה הבחירות: ״אנחנו אוהבים ג׳ו״

סגנית נשיא ארצות הברית, קמלה האריס, השיקה הלילה (בין שני לשלישי) את קמפיין הבחירות שלה מהמטה בדלאוור שהיה שייך עד אתמול לנשיא ארה"ב ג'ו ביידן. בנאומה הראשון כמועמדת, האריס הבטיחה לזכות במועמדות המפלגה הדמוקרטית, והניחה את הבטחות הקמפיין הראשונות שלה - בדיקות רקע לקבלת רישיון נשק ואיסור על מכירת כלי נשק אוטומטיים. לגבי זכות ההפלה אמרה, כי כאשר הקונגרס יאשר את החוק הקובע זכויות אלה - היא תחתום עליו כנשיאה. האריס הוסיפה כי מטרת נשיאותה תהיה לחזק את מעמד הביניים האמריקני.

סוכנות הידיעות רויטרס דיווחה מפי אחד מעוזריה של האריס, כי היא צפויה להיפגש עם נתניהו בבית הלבן במהלך השבוע הקרוב. עוד דווח כי נשיא ארה"ב ג'ו ביידן צפוי להיפגש עם ראש הממשלה בנימין נתניהו ביום חמישי בבית הלבן, כך אמר גורם רשמי אמריקני. ייתכן כי נתניהו ייפגש בחמישי גם עם טראמפ.

במקביל, התמיכה בהאריס עלתה באופן משמעותי. מספר חברי בית הנבחרים הדמוקרטים שתומכים בהאריס עלה ל-186, מספר הסנאטורים ל-41 והמושלים - ל-23. על פי סקר שנערך בסוכנות הידיעות איי.פי, האריס, הגיעה ל-2,579 צירים דמוקרטיים, כאשר מספר הצירים הנדרשים לקבלת המועמדות לנשיאות באופן רשמי הוא 1,976.

האריס במטה בדלאוור,צילום: איי.פי

האריס שלחה מסר למועמד הרפובליקני והנשיא לשעבר דונלד טראמפ ואמרה: "הכוונה שלי היא לזכות במועמדות ולנצח. אנחנו מאמינים בעתיד זוהר, זה לא העתיד שדונלד טראמפ נלחם עליו - הוא יחליש את מעמד הביניים ויחזיר אותנו אחורה".

טראמפ האריס,צילום: רויטרס

נשיא ארה״ב, והמועמד לשעבר במירוץ הנוכחי לבית הלבן, ג׳ו ביידן נשא דברים לראשונה בפומבי הלילה מאז שהודיע על החלטתו שלא לנסות להיבחר לתקופת כהונה נוספת. ביידן, שקולו לא נשמע במשך חמישה ימים מאז שנדבק בקורונה, התקשר לפני כמה שעות למטה הבחירות בדלאוור, שכעת הפך למטה של האריס, ואיחל לסגניתו בהצלחה. קולו נשמע ברמקול, וניתן היה להבחין בצינון קל.

האריס בהשקת הקמפיין,צילום: איי.פי

ביידן, התייחס בדבריו למלחמה בעזה והראה נחישות לסיים את כהונתו עם ״שולחן נקי״ למחליפתו, או למגנת ליבו - למחליפו הרפובליקני. "אני אעזור לך בקמפיין ואעבוד הכי קשה שאני יכול. לא אהיה על הכרטיס, אבל אהיה מעורב באופן מלא. נותרו שישה חודשים לנשיאות שלי, ואני מתכון להמשיך לעבוד בכל התחומים״, אמר הנשיא ופנה להתייחס לסוגיית המלחמה בעזה. ״אני מתכוון להביא לסיום המלחמה בעזה, אעבוד על כך ועל החזרת החטופים עם שני הצדדים, עם הישראלים ועם הפלשתינים. אני לא הולך לשום מקום. אני מאחורייך", אמר הנשיא.

ביידן והאריס. הפורש והמיועדת,צילום: אי.פי.אי

כשביידן עודנו על הקו, אמרה האריס: ״ג׳ו אני יודעת שאתה שומע, אנחנו אוהבים אותך, אנחנו אוהבים את ג׳ו ואת ג׳יל כל כך, הם כמו משפחה עבורנו״. ג׳ו הגיב: ״זה הדדי, אני מאחורייך״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר