"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"שאלוהים יברך את ארה"ב": המהלך השיווקי החדש של טראמפ למימון המאבק המשפטי שלו
הנשיא לשעבר מוכר באתר האינטרנט שלו ספרי ביבליה, תנ"ך לצד הברית החדשה, בהשראת בלדה של זמר קאנטרי נודע • טראמפ נדרש על ידי בית משפט להפקיד סכום של 175 מיליון דולרים לאחר שהורשע במרמה
נשיא ארצות הברית לשעבר דונלד טראמפ. צילום: איי.פי

"שאלוהים יברך את ארה"ב": המהלך השיווקי החדש של טראמפ למימון המאבק המשפטי שלו

הנשיא לשעבר מוכר באתר האינטרנט שלו ספרי ביבליה, תנ"ך לצד הברית החדשה, בהשראת בלדה של זמר קאנטרי נודע • טראמפ נדרש על ידי בית משפט להפקיד סכום של 175 מיליון דולרים לאחר שהורשע במרמה

נטע בר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חוזר למקורות: נשיא ארצות הברית לשעבר, דונלד טראמפ, מוכר ספרי ביבליה, התנ"ך לצד הברית החדשה, בעלות של 59.99 דולרים לספר, על מנת לממן את הוצאות המאבק המשפטי שלו.

טראמפ, שניצח בבחירות המקדימות על המינוי הרפובליקני במרוץ לנשיאות, מציע באתר האינטרנט שלו ספר ביבליה בהשראת שיר של זמר הקאנטרי לי גרינווד, המכונה "ביבליית אלוהים יברך את ארצות הברית".

"שבוע קדוש ושמח. בואו נגרום לאמריקה להתפלל שוב. כשאנחנו צועדים לקראת יום שישי הטוב וחג הפסחא, אני מפציר בכם לקנות עותק של ביבליית אלוהים יברך את אמריקה", כתב טראמפ באתר האינטרנט הרשמי שלו, שם מוצע הספר למכירה.

המאמץ לגיוס כספים מגיע בשעה שטראמפ מתמודד על עלויות הולכות וגוברות של מאבקיו המשפטיים, זאת בשעה שהוא ניצב מול ארבעה אישומים פליליים לצד תיקים אזרחיים רבים. ביום שני נעטר בית משפט בעיר ניו יורק לעצור גביה של 454 מיליון דולרים מהנשיא לשעבר, בתנאי שיעביר 175 מיליון דולרים בתוך עשרה ימים, כחלק מהרשעתו בתביעה אזרחית על מרמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...