"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
דיווח אמריקני

יו"ר וועדת המודיעין של בית הנבחרים: "ישנו איום חמור על הביטחון הלאומי של ארה״ב״

מייק טרנר קרא לנשיא ביידן "להסיר את הסיווג הביטחוני" כדי שתהיה אפשרות "לדון בגלוי בפעולות הנדרשות להתמודד עם הסוגיה" • יו"ר בית הנבחרים, מייק ג'ונסון: "ראשי הקונגרס והסנאט יחד עם היועץ לביטחון לאומי יעבדו יחד בנושא" • ברשת ABC דיווחו: "החשש הוא שרוסיה רוצה להציב נשק גרעיני בחלל, שעלול לאיים על לוויינים"

,עודכן
0השמעה
הבית הלבן. צילום: GettyImages

דיווח ברויטרס:יו״ר וועדת המודיעין של בית הנבחרים האמריקני, מייק טרנר, אמר היום (רביעי) בהצהרה שנתן לתקשורת כי הוועדה ברשותו מחזיקה במידע לפיו ישנו ״איום חמור על הביטחון הלאומי של ארה״ב״, כך דווח באתרי חדשות נוספים בארה״ב.

WATCH: White House National Security Adviser Jake Sullivan addresses House GOP Intelligence Chair Mike Turner’s warning of a potentially “serious national security threat.”pic.twitter.com/oM7GdclmOc

— MSNBC (@MSNBC)February 14, 2024

טרנר קרא לנשיא ג'ו ביידן ״להסיר את הסיווג הביטחוני״ מעל הנושא על מנת שהקונגרס, חברי הממשל ובעלי בריתה של ארה״ב ״יוכלו לדון בגלוי בפעולות הנדרשות להתמודד עם האיום הזה״.

יו״ר בית הנבחרים, מייק ג׳ונסון, אמר כי האמריקנים לא צריכים להילחץ מהודעתו של טרנר אך הוא פנה לבית הלבן בבקשה לדון בנושא. בהתאם, תתקיים מחר פגישה בין ראשי שני הבתים, הקונגרס והסנאט, עם היועץ לביטחון לאומי ג׳ק סליבן. ״אנחנו הולכים לעבוד יחד כדי לטפל בסוגיה הזו״, אמר ג׳ונסון לכתבים.

בתוך כך, מקורות מעורים בנושא אמרו לרויטרס כי ההודעה קשורה בפעילותה של רוסיה בחלל. גם ברשת האמריקנית ABC דווח כי "החשש הוא שרוסיה רוצה להציב נשק גרעיני בחלל שעלול לאיים על לווינים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר