"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בלינקן: "הרשות צריכה לשלוט בגדה ובעזה"

מזכיר המדינה האמריקני הציג ביפן קווים ראשוניים לחזון אמריקני לרצועת עזה לאחר המלחמה • "לא יהיה כיבוש ישראלי מלא, אך תיתכן תקופת מעבר"

,עודכן
0השמעה
מזכיר המדינה האמריקני בלינקן במהלך ביקורו ביפן. צילום: Gettyimages

מזכיר המדינה האמריקני, אנטוני בלינקן, התייחס היום (רביעי) לסוגיית השלטון ברצועת עזה ביום שאחרי המלחמה והבהיר כי ארצות הברית מעוניינת כי הרשות הפלשתינית תקבל, בסידור כזה או אחר, את השליטה באוכלוסייה האזרחית ברצועה.

"לא ניתן שחמאס ימשיך לנהל את רצועת עזה", אמר בלינקן והוסיף כי "ברור לגמרי שישראל לא יכולה לכבוש את כזה. המציאות כעת היא שייתכן ותידרש תקופת מעבר על מנת לסיים את העימות הצבאי, אך הכרחי שהעם הפלשתיני יהיה מרכזי בשלטון בגדה המערבית ובעזה", אמר בלינקן בתשובה לשאלות עיתונאית במהלך ביקור ביפן.

"עלינו לעבוד עם הגורמים הנכונים על מנת להגיע לשלום. זה חייה לכלול את העם הפלשתיני ואת שאיפתו לעצמאות במרכז השלטון בגזה שלאחר המלחמה. הסדר זה חייב לכלול ממשלה פלשתינית מאוחדת בגדה המערבית ובעזה תחת הרשות הפלשתינית", הבהיר בלינקן.

דבריו של מזכיר המדינה מבהירים היטב את העמדה האמריקנית לגבי הרשות הפלשתינית והלגיטימציה שלה, זאת על רקע דיון גובר והולך בישראל סביב האפשרות של החזרת רצועת עזה לניהול הרשות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר