"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניו יורק: אבטחה סביב מוסדות בעלי זיהוי ישראלי ופלשתיני בעיר בתגובה למצב בישראל

משטרת ניו יורק פרסמה הצהרה בעקבות המצב • "כשאירועים בעולם עשויים להשפיע על העיר ניו יורק, אנחנו מגבירים את הנוכחות שלנו סביב בתי תפילה ואזורים נוספים" • ראש עיריית ניו יורק, אריק אדמס: "ניו יורק עומדת לצד ישראל, והיום - יותר מהרגיל"

,עודכן
0השמעה
הרוב הגדול של העזתים שמחזיקים בדרכון אמריקני לא גרם בארץ. צילום: GettyImages

בארצות הברית מגבירים כוננות עקב האירועים בישראל. בניו יורק הוחלט על הגברת האבטחה סביב מוסדות ישראליים וכאלו בעלי זיהוי ישראלי או פלשתיני בתגובה למלחמה המתחוללת בישראל.

בהצהרה שפרסמה המשטרה נכתב כי, "חטיבת הלוחמה בטרור והמודיעין של משטרת ניו יורק פועלת במתכונת כוננות גבוהה. כשאירועים בעולם עשויים להשפיע על העיר ניו יורק, אנחנו מגבירים את הנוכחות שלנו סביב בתי תפילה ואזורים נוספים".

ראש עיריית ניו יורק, אריק אדמס הגיב למתרחש והביע את תמיכתו בישראל ואת גינויו לארגון הטרור חמאס: "ניו יורק עומדת לצד ישראל, והיום - יותר מהרגיל. מדובר בפעילות פחדנית של ארגון טרור המבקש לחתור נגד השלום ולפלג בתוכנו".

עוד הוסיף אדאמס: "יש לנו משאבים בשטח בישראל באיסוף מודיעין, ואנו עוקבים ללא הרף אחר ערוצים רבים כדי לזהות איומים פוטנציאליים, גם כאן וגם מחוצה לה. אני גם מתקשר ישירות עם מפכ"ל המשטרה וסגן מפכ"ל המודיעין והלוחמה בטרור לגבי המצב. אף על פי שאין איום אמין על העיר ניו יורק בשלב זה, הממשל שלנו נמצא בקשר עם מנהיגים יהודים ברחבי חמשת הרובעים, והנחינו את NYPD לפרוס משאבים נוספים לקהילות יהודיות ולבתי תפילה ברחבי העיר כדי להבטיח שלקהילות שלנו יש את המשאבים הדרושים להם כדי לוודא שכולם מרגישים בטוחים".

בתוך כך, מזכיר ההגנה האמריקאי, לויד אוסטין הנחה את מחלקת ההגנה להתייעץ עם בנות בריתה של ארה"ב המחויבות לשלום ולמאבק בטרור בעקבות המצב בישראל. אוסטין ימשיך לעבוד עם השר גלנט בימים ובשבועות הקרובים כדי להבטיח את הסיוע הנדרש למדינת ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר