"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחריד: שני תינוקות נמצאו ללא רוח חיים בתא שירותים בשיקגו

שתי הגופות נמצאו ללא רוח חיים בשקית אשפה במרכז לטיפול בילדים • אישה נוספת נמצאה פצועה בתוך המבנה, מנסיבות לא ברורות

,עודכן
0השמעה
ניידות משטרה בארה"ב (ארכיון). צילום: GettyImages

שני תינוקות בני יומם נמצאו מתים בתא שירותים של מרכז לטיפול בילדים בשכונת סטריטרוויל בשיקגו, ארצות הברית.

מעט לפני השעה 19:00 אמש (חמישי) הוזעקו שוטרים למרכז לטיפול בילדים אחרי שצוות הניקיון גילה את שתי הגופות בתוך שקית אשפה בתא השירותים.

לפי דיווחים, צוות ניקיון הבחין בטיפות דם שהובילו אותו לגילוי המחזה המחריד. התינוקות נלקחו לבית החולים המקומי לילדים ושם נקבע מותם.

בנוסף לכך, בתוך המבנה אותרה אישה שנפצעה בנסיבות לא ברורות והועברה לבית החולים נורת'ווסטרן ממוריאל כדי לקבל טיפול רפואי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר