"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

בלי אורתופד ובלי גבס: הדרך החריגה שבה טופל אדם עם שבר ברגל

צעיר שנפצע בתאונת אופנוע הועבר לבית חולים לאחר שקיבל טיפול ראשוני שעורר סערה ברשתות החברתיות ובתקשורת המקומית • בבית החולים טוענים כי מדובר בפרקטיקה רפואית מקובלת במצבי חירום, אך הרשויות פתחו בחקירת המקרה

0השמעה
אדם סובל מכאבים בבית חולים , Getty Images/iStockphoto
אדם סובל מכאבים בבית חולים. צילום: Getty Images/iStockphoto

סרטון מבית חולים ממשלתי בהודו עורר סערה לאחר שרגלו השבורה של נפגע תאונת דרכים קובעה באמצעות חתיכות קרטון וחבלים. הנהלת בית החולים טוענת כי מדובר בסד חירום מקובל. הרשויות חוקרות.

סערה בהודו בעקבות סרטון ויראלי שבו נראה צעיר הודי שוכב בבית חולים כשרגלו השבורה מקובעת באמצעות קרטון של אריזות תרופות, חבלים ותחבושות. הסרטון עורר ביקורת חריפה על מצב שירותי הרפואה הציבוריים במדינת ביהאר.

לפי Times of India, הצעיר, קונאל קומאר, תושב אחד הכפרים במדינה, נפצע בערב יום שני בתאונת אופנוע. הוא סבל משבר ברגלו הימנית והובהל בידי קרובי משפחה ותושבים מקומיים לבית החולים האזורי.

बेगूसराय के मंझौल अस्पताल से बेहद शर्मनाक तस्वीर सामने आई है। सड़क दुर्घटना में घायल एक युवक के पैर में प्लास्टर करने के बजाय डॉक्टरों ने कार्टून बांधकर उसे रेफर कर दिया।

यह सिर्फ लापरवाही नहीं, बल्कि मरीज की जान और स्वास्थ्य के साथ गंभीर खिलवाड़ है।@Nishantjdu@Nishantjdu81pic.twitter.com/dsTrAJN8Tc

— Mukesh singh (@Mukesh_Journo)August 5, 2026

על פי הדיווח, אנשי הצוות הצמידו שתי חתיכות קרטון מאריזות תרופות משני צדי הרגל השבורה וקשרו אותן באמצעות חבל ותחבושות. לאחר מתן העזרה הראשונה הופנה קומאר לבית חולים אחר להמשך טיפול.

ב-Asianet News דווח כי בבית החולים לא נכחו באותה עת רופא אורתופד או חובש המוסמך לבצע קיבועים, ולא היו אמצעים לביצוע גבס. עוד התברר כי בית החולים אינו מצויד לטיפול מלא בשברים הנגרמים בתאונות דרכים.

ד"ר אבהינב פריאדרשִי, הממונה על בית החולים, אישר את המחסור בכוח אדם ובציוד, אך דחה את הטענה שהטיפול שניתן לצעיר היה פסול. "מה שאתם מכנים קרטון נקרא ברפואה סד", אמר. "כאשר עצם נשברת, יש לקבע את האזור כדי למנוע פגיעה פנימית נוספת. השימוש בחומר זמין כסד מוצדק על פי הפרוטוקול הרפואי", טען.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר