"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ארה"ב: גבר שתכנן עם האומנת את רצח אשתו - נדון למאסר עולם
ברנדן באנפילד הורשע ברצח אשתו וגבר נוסף לאחר שלפי האישום תכנן יחד עם האומנת לפתות את הקורבן להגיע לבית המשפחה - ואז לחסל אותו ולנסות לטשטש את הזירה
ברנדן באנפילד במהלך המשפט. צילום: AP

ארה"ב: גבר שתכנן עם האומנת את רצח אשתו - נדון למאסר עולם

ברנדן באנפילד הורשע ברצח אשתו וגבר נוסף לאחר שלפי האישום תכנן יחד עם האומנת לפתות את הקורבן להגיע לבית המשפחה - ואז לחסל אותו ולנסות לטשטש את הזירה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

ברנדן באנפילד, תושב העיר הרנדון שבווירג'יניה, ארה"ב, נידון למאסר עולם ללא אפשרות לשחרור, לאחר שהורשע ברצח אשתו כריסטין באנפילד וגבר נוסף בשם ג'וזף ריאן. המקרה התרחש בשנת 2023 ומשך תשומת לב רבה בארה"ב ובעולם.

לפי פסק הדין, באנפילד תכנן את הרצח יחד עם בת זוגו לשעבר, ג’וליאנה פרס מגאליאס, ששימשה כאומנת (או-פייר) במשפחה. מגאליאס כבר הודתה במעורבות בפרשה ונידונה ל-10 שנות מאסר.

על פי כתב האישום, השניים יצרו קשר עם ג'וזף ריאן באמצעות אתר אינטרנט בעל אופי מיני, והציגו בפניו מצג שווא שלפיו הוא מוזמן לקחת חלק בסצנת משחק תפקידים מינית עם כריסטין באנפילד. ריאן הגיע לבית המשפחה כשהוא מאמין שמדובר במפגש מוסכם.

ברנדן באנפילד במהלך המשפט,צילום: AP

בפועל, כשהגיע לחדר השינה בבית, הוא נורה למוות. לאחר מכן, לפי הרשעת בית המשפט, באנפילד דקר את אשתו וגרם למותה, וניסה להציג את הזירה כאילו פעל כדי להגן עליה.

באנפילד, לשעבר עובד במחלקת החקירות הפליליות של רשות המסים האמריקאית (IRS), הורשע בשני סעיפי רצח בנסיבות מחמירות, שימוש בנשק חם בזמן ביצוע פשע וסיכון קטין. לפי החוק במדינת וירג'יניה, העונש על עבירות כאלה הוא מאסר עולם בלבד.

במהלך המשפט טען באנפילד כי הוא חף מפשע, ואמר כי ההרשעה התבססה על ראיות שהתפרשו באופן שגוי. "הורשעתי בפשע שלא ביצעתי", אמר בבית המשפט, והוסיף כי אהב את אשתו.

לעומתו, מגאליאס העידה כי באנפילד היה זה שתכנן את המעשה, אף שטענה כי היא זו שירתה בג'וזף ריאן. בהסדר הטיעון שלה היא הורשעה בהריגה ונשלחה לעונש המקסימלי האפשרי.

השופטת שדנה בתיק קבעה כי מדובר בעונש מוצדק לנוכח חומרת המעשים, אף שהודתה כי מדובר בעונש כבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו