"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
זוועה בבנגלדש: המון זועם הרג והצית גבר הינדי שהואשם ב"חילול הקודש"
צעיר בן הדת ההינדית נתפס והוכה למוות על ידי מקומיים לאחר שלטענתם הביע חוסר כבוד לנביא מוחמד • התוקפים קשרו את הקורבן לעץ והציתו אותו
הלינץ' בו נרצח גבר הינדי בבנגלדש. צילום: רשתות חברתיות

זוועה בבנגלדש: המון זועם הרג והצית גבר הינדי שהואשם ב"חילול הקודש"

צעיר בן הדת ההינדית נתפס והוכה למוות על ידי מקומיים לאחר שלטענתם הביע חוסר כבוד לנביא מוחמד • התוקפים קשרו את הקורבן לעץ והציתו אותו

,עודכן
0השמעה
[object Object]


זוועה בבנגלדש: המון מוסלמי ביצע לינץ' והצית גבר הינדי // שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

האירוע התרחש באזור דובאליה פארה של כיכר מאסטר בארי בעיר בהלוקה, מצפון לבירה דאקה כך מסרה המשטרה. לאחר שהוכה למוות, התוקפים קשרו את גופתו של האיש לעץ והציתו אותה, כך אישר קצין התורן של תחנת המשטרה בהלוקה, ריפון מיה, ל-BBC Bangla. סרטון מחריד של המעשה פורסם ברשתות החברתיות.

הצעיר המנוח זוהה כדיפו צ'אנדרה דאס. הוא עבד במפעל בגדים מקומי והתגורר באזור כשוכר, כך מסרה המשטרה. "קהל זועם תפס אותו בסביבות השעה 21:00 ביום חמישי בגין טענות כי העיר הערות גנאי על הנביא מוחמד. הם היכו אותו למוות ולאחר מכן הציתו את הגופה", אמר ריפון ל-BBC Bangla.

עם קבלת המידע, המשטרה מיהרה למקום והשתלטה על המצב. גופתו של דיפו נאספה ונשלחה לחדר המתים של בית החולים הרפואי מיימנסינג לנתיחה שלאחר המוות, כך מסרו גורמים רשמיים.

עד כה לא הוגשה תלונה בנוגע לאירוע. "אנו מנסים לאתר את קרוביו. יינקטו צעדים משפטיים בהתאם לחוק לאחר הגשת תלונה", אמר ריפון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו