"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טרגדיה בקולומביה: 17 הרוגים בהתרסקות אוטובוס תלמידים בטיול סיום לימודים

טיול ה״פרום״ הסתיים באסון קטלני, 20 נוספים נפצעו • האוטובוס הידרדר כ־80 מטרים במורד מצוק, וניזוק קשות

,עודכן
0השמעה
התאונה הקטלנית בקולומביה. צילום: סוכנויות

לפחות 17 נהרגו ו־20 נוספים נפצעו בתאונת אוטובוס קשה שאירעה לפנות בוקר ביום ראשון בצפון־מזרח מחוז אנטיוקיה שבקולומביה, כאשר אוטובוס שהסיע בוגרי תיכון מטיול 'פרום' לרגל סיום לימודים, הידרדר לתהום. כך דווח בעתון הקולומביאני Semana.

#Regiones🇨🇴 ⚠️ Tragedia en Segovia, nordeste de Antioquia

Un bus con más de 35 ocupantes cayó a un vacío en Segovia. Hasta el momento se reportan 10 personas fallecidas.🕯️

👩‍🎓👨‍🎓 Las víctimas eran estudiantes del Liceo Antioqueño de Bello.

Las autoridades adelantan labores de…pic.twitter.com/Y70rexBTqE

— Radio Nacional CO (@RadNalCo)December 14, 2025

התאונה התרחשה בסביבות השעה 5:40 בבוקר בכביש ההררי המחבר בין היישובים רמדיוֹס וזראגוזה, באזור המכונה אל צ’יספרו. לפי הדיווחים, האוטובוס הידרדר כ־80 מטרים במורד מצוק, וניזוק קשות. באוטובוס נסעו בוגרי כיתה י״א מתיכון בעיר בֶּיוֹ (Bello), הסמוכה למדיין.
על פי החברה שארגנה את הארוע, באוטובוס היו 34 תלמידים, מלווה אחד ושני נהגים. התלמידים שבו מטיול לחופי הקריביים הקולומביאניים, באזורים טולו וקובניָאס. הנהלת בית הספר הבהירה, לפי El Colombiano, כי הנסיעה לא הייתה פעילות רשמית של המוסד אלא יוזמה פרטית של התלמידים.

התלמידים שנהרגו באסון בקולומביה,צילום: סוכנויות

מושל מחוז אנטיוקיה, אנדרס חוליאן רנדון, מסר כי כל רשת בתי החולים האזורית הוכנסה לכוננות כדי לטפל בנפגעים. הפצועים פונו לבתי החולים בערים רמדיוֹס וסרגוסה, וחלקם הועברו או יועברו למרכזים רפואיים מתקדמים יותר.
בין ההרוגים היה גם נהג האוטובוס, ג’ונתן טבורדה, שעבד בחברת תחבורה תיירותית. רשויות החירום, כולל צוותי כיבוי אש ואמבולנסים ממספר יישובים באזור, פעלו בזירה בתנאים קשים בשל תנאי השטח המורכבים.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎IE Liceo Anquieño‎‏ (@‏‎somosliceoantioqueno‎‏)‎‏


לפי הגרסה הראשונית של הרשויות, אחת ההשערות הנבחנות היא שהנהג לקה ב“מיקרו־שינה”, אך הודגש כי מדובר בהערכה ראשונית בלבד, וכי החקירה הרשמית עדיין בעיצומה. הרשויות קראו לציבור להמתין לממצאים סופיים ולהימנע מהפצת מידע לא מאומת.
בעקבות האסון, פורסמו שמותיהם ותמונותיהם של 16 התלמידים שנהרגו, ובית הספר מסר הודעת אבל שבה נכתב כי “חייהם נגדעו באורח טראגי, אך זכרם יישאר חקוק בלב הקהילה”. ראש עיריית בֶּיוֹ, לורנה גונסאלס, מסרה כי צוותי בריאות נפש הועמדו לרשות המשפחות, וכי בעיר הוחלט לבטל את תאורת חג המולד ולהדליק במקום זאת 17 מתקני זיכרון, אחד לכל קורבן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר