תיעוד קשה: האוטובוס התדרדר במורד ופיזר נוסעים לכל עבר

תאונת דרכים קשה במיוחד באקוודור הותירה 12 הרוגים ועוד 10 פצועים כשכלי רכב החליק ונפל לנקיק • שברי האוטובוס כמעט פגעו בבית מגורים ובנס לא נגרמו שם נפגעים נוספים • הרשויות חוקרות את סיבת התאונה

האוטובוס שהתהפך באקוודור. צילום: רשתות חברתיות

לפחות 12 בני אדם נהרגו ו-10 נוספים נפצעו כאשר אוטובוס התהפך ונפל לתוך נקיק במרכז אקוודור, על פי גורמים רשמיים. בתמונות שפורסמו ברשתות החברתיות נראו נוסעים נזרקים מכלי הרכב המתגלגל ופצועים שרועים בנתיב בו עבר. 

אסון באקוודור: אוטובוס עמוס בנוסעים התדרדר במדרון תלול \ רשתות חברתיות

המזכירות הלאומית לניהול סיכונים באקוודור מסרה לכלי התקשורת כי התאונה התרחשה ביום ראשון במסלול אמבטו-גוארנדה, באזור סימיאטו, כאשר כלי התחבורה התגלגל במורד מדרון תלול. משטרה, כבאים וצוותים רפואיים הגיעו למקום כדי להתחיל בפעולות חילוץ ולחלץ את הקורבנות.

כלי התקשורת המקומיים דיווחו כי האוטובוס היה שייך לקואופרטיב התחבורה הציבורית אמבטניטה  ונסע במסלול הבין-מחוזי בין אמבטו לגוארנדה. עדי ראייה סיפרו כי הרכב נפל כ-300 מטרים במורד המדרון.

כוחות חילוץ בזירת התאונה באקוודור, צילום: רשתות חברתיות

בסרטון שצולם על ידי עובר אורח נרא האוטובוס נופל במורד הנקיק ומחמיץ בקושי בית מגורים באזור דליל אוכלוסין. פסולת וחפצים אישיים היו מפוזרים על צלע הגבעה שבה התגלגל הרכב. אנשים נראו מאוחר יותר רצים לעבר ההריסות כדי לסייע לקורבנות. הרשויות לא פרסמו פרטים נוספים על סיבת התאונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר