"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

קצב התראיין לראשונה - דווקא לערוץ טלוויזיה איראני

פרומו לראיון של הנשיא לשעבר, ממוצא פרסי, פורסם ובו מספר קצב על ילדותו: "גרנו בטהרן ארבע שנים" • הכתב באבכ יצחקי תיאר את הראיון בשיחה עם "ישראל היום": "שני איראנים שנפגשים על כוס תה ומשוחחים" • מדובר בערוץ המשדר בפרסית ומקום מושבו בלונדון

,עודכן
0השמעה

משה קצב התראיין לראשונה מאז שחרורו מהכלא - לערוץ טלוויזיה איראני // מתוך Iran International

הנשיא לשעבר משה קצב התראיין לראשונה מאז שחרורו מהכלא, ועשה זאת דווקא בראיון לערוץ טלוויזיה איראני המזוהה עם האופוזיציה ופועל מלונדון. קצב כזכור ריצה עונש מאסר של חמש שנות מאסר בגין עבירות אונס, מעשה מגונה בכוח והטרדה מינית. הוא שוחרר בדצמבר 2016.

"הוא נולד עם השם "משאלה" ושם המשפחה "קצב" בעיר יזד שבאיראן ובגיל חמש עזב איראן והגיע לישראל", אומר הכתב באבכ יצחקי, שמתגורר בחולון, בקליפ שפורסם ברשתות החברתיות.

"אני הייתי בן שנה כשעזבנו את יזד, גרנו ארבע שנים בטהרן", אומר קצב בפרומו של הראיון אשר ישודר בערוץ Iran International בראשון ב-22:00 שעון ישראל. בחלק מהראיון הנשיא לשעבר מדבר בעברית ובחלק בפרסית.

"איראן הפכה להיות גורם הרסני לשלום באזור שלנו אבל אני עדיין מאמין שיום אחד נחזור להיות בקשר ידידותי עם איראן", אמר הנשיא.

באבכ יצחקי, עיתונאי של הרשת בעל קו אנטי משטר אמר ל"ישראל היום" כי הראיון יעסוק בחייו של הנשיא לשעבר וסיכם זאת במשפט: "שני איראנים שנפגשים על כוס תה ומשוחחים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר