"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הטלוויזיה הסורית: ישראל תקפה מכולות בנמל בלטקיה
גורם צבאי מסר לרשת סאנא שחיל האוויר תקף מכיוון הים התיכון • כוחות כיבוי אש הוזעקו למקום בעקבות שריפה במכולות • המרכז הסורי לזכויות אדם דיווח כי התקיפה התמקדה במשלוח נשק איראני שהוסתר במכולות
השריפה בנמל בסוריה

הטלוויזיה הסורית: ישראל תקפה מכולות בנמל בלטקיה

גורם צבאי מסר לרשת סאנא שחיל האוויר תקף מכיוון הים התיכון • כוחות כיבוי אש הוזעקו למקום בעקבות שריפה במכולות • המרכז הסורי לזכויות אדם דיווח כי התקיפה התמקדה במשלוח נשק איראני שהוסתר במכולות

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חיל האוויר הישראלי תקף בנמל של העיר לטקיה הלילה (בין שני לשלישי), כך דיווחו כלי תקשורת רשמייםבסוריה.המרכז הסורי לזכויות אדם דיווח כי התקיפה, שיוחסה לישראל, התמקדה במשלוח נשק איראני. על פי המרכז שמזוהה עם האופוזיציה למשטר אסד, הנשק היה שייך למיליציות האיראניות והוסתר במכולות.

גורם צבאי סורי מסר לרשת סאנא כי בסביבות השעה 1:23 לפנות בוקר חיל האוויר הישראלי הגיע מכיוון הים התיכון ותקף מתחם מכולות בנמל המסחרי בלטקיה.

לטענת הגורם, התקיפה הובילה לשריפה בכמה מהמכולות במקום ולא היו נפגעים. עוד נטען כי מערכות ההגנה האווירית הופעלו ויירטו את רוב הטילים.

דיווח בסוריה%3A ישראל תקפה בנמל בלטקיה %2F%2F צילום%3A סאנא

ברשתות החברתיות פורסמו תמונות שבהן נראו להבות ותמרות עשן בנמל, בזמן שאמבולנסים הוזעקו למקום. בטלוויזיה הסורית דווח גם על כוחות כיבוי אש שהשתלטו על השריפה בנמל וכיבו את האש.

בתחילת השבוע, רשת "אל-ערביה" הסעודית דיווחה על משאיות שהגיעו לעיר אל-מיאדין שבמזרח סוריה. בדיווח, שהתבסס על המרכז הסורי לזכויות אדם, נטען כי המשאיות העבירו אמל"ח ותחמושת עבור המיליציות האיראניות. לפי המידע של המרכז, המזוהה עם האופוזיציה הסורית, המטען של המשאיות נפרק במחסני תחמושת בעיר.

רק לפני שבועיים הטלוויזיה הסורית דיווחה על תקיפה של חיל האוויר הישראלי באזור חומס שבמרכז המדינה.

באותה תקיפה, טיל נ"מ ששיגרהסוריה,פספס את מטרתו והתפוצץ במי הים התיכון. בתמונות מהאתרים שהותקפו נראו אז הרס רב וכוחות חילוץ. ברשת סאנא נטען כי שני אזרחים נהרגו, וכן שישה חיילים סורים ואזרח אחד נפצעו במהלך התקיפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...