"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תוניסיה: חבר פרלמנט ומנחה טלוויזיה כינו את הנשיא "בוגד" - ונעצרו

עלווי עבד אל-לטיף ועמור עייד ביקרו בחריפות את קייס סעיד במשדר טלוויזיה בערוץ "זייטונה" • בית משפט צבאי הוציא נגדם צו מעצר בשל "קשירת קשר נגד ביטחון המדינה ופגיעה בצבא"

, עודכן
0השמעה
נשיא תוניסיה, קייס סעיד , רויטרס
נשיא תוניסיה, קייס סעיד, צילום: רויטרס

משטרת תוניסיה עצרה היום (ראשון) את חבר הפרלמנט, עלווי עבד אל-לטיף, ואת מנחה הטלוויזיה, עמור עייד, לאחר שהם ביקרו את הנשיא קייס סעיד. כך הודיע עורך דינם, סמיר בן עומאר. לדבריו, בית משפט צבאי הנפיק את צווי המעצר בגין סעיף של "קשירת קשר נגד ביטחון המדינה ופגיעה בצבא", לאחר משדר טלוויזיה בערוץ "זייטונה" שבו השניים כינו את סעיד "בוגד".

המעצר התבצע לאחר שאתמול שוחח סעיד עם מקבילו הצרפתי עמנואל מקרון. "ממשלה חדשה תוקם בתוניסיה בימים הקרובים", הוא הבטיח לו - כך לפי לשכתו של מקרון. בניגוד להודעה שהתפרסמה מארמון האליזה, בלשכתו של סעיד לא התייחסו לשום שיח פוליטי קרוב.

ראש ממשלת תוניסיה, נג'לה בודן רומדאן, צילום: איי.פי

כזכור, מאז סוף יולי - המערכת הפוליטית התוניסאית מושבתת בשל החלטתו של סעיד להקפיא את פעילות הפרלמנט ולפטר את ראש הממשלה. הצעד התרחש בצל מחאות אלימות שפרצו בכמה ערים ברחבי המדינה בעקבות המצב הכלכלי ומגבלות הקורונה. רק ביום חמישי האחרון מונתה נג'לה בודן רומדאן לתפקיד ראש ממשלת תוניסיה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר