"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
המתיחות הימית מול איראן

שריפה פרצה באזור הנמל בדובאי

כוחות הכיבוי השתלטו על הלהבות במפעל פלסטיק • צוותי החילוץ פיקחו על פינוי האתר ולא נרשמו נפגעים כלשהם • אתמול דווח על שריפה בספינה איראנית בנמל לטקיה בסוריה

,עודכן
0השמעה
שריפה באזור הנמל, צילום: מתוך הטוויטר

המתיחות הימית מול איראן:שריפה פרצה בעקבות פיצוץ במפעל פלסטיק באזור ג'בל עלי הסמוך לנמל בדובאי, כך הודיעו הרשויות באמירות היום (רביעי). נסיבות התקרית עדיין מתבררות.

انفجار وتلاه حريق كبير في مصنع للبلاستيك بمنطقة#جبل_عليفي#دبي#الإماراتpic.twitter.com/o6mBkEC0DF

— النهضة نيوز #عاجل (@AlnahdaNews_24)August 11, 2021

הרשויות בדובאי הודיעו כי כוחות הכיבוי הצליחו להשתלט על הלהבות במפעל שהובילו לעשן שחור וסמיך שהיתמר מהאתר. עוד הודגש כי אין נפגעים באירוע. מערך ההגנה האזרחית אבטח את הפינוי של המפעל.

אתמול דיווחו כלי התקשורת בסוריה על שריפה בספינה בנמל בלטקיה, שהובילה לשני נפגעים באורח קל. על פי דיווח ברשת "אל-ערביה" הפרו-סעודית היה מדובר בספינה איראנית.

לאחרונה אירעו מספר תקיפות איראניות כלפי כלי שיט באזור המפרץ הפרסי, כאשר במתקפת מל"טים מול חופי עומאן נהרגו שני חברי צוות על סיפון ה"מרסר סטריט".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר