הדובר הצבאי של החות'ים בתימן, יחיא סריע, אמר היום (חמישי) כי במהלך מאה הימים האחרונים, סעודיה ביצעה יותר מ-2,900 תקיפות אוויריות ותקיפות טילים בתימן. לדבריו, בתקיפות זוהו יותר מ-562 הרוגים.
בהמשך לכך, דובר תנועת הטרור, שנתמכת על ידי איראן, הצהיר כי ב-48 השעות האחרונות הם ביצעו ארבע מתקפות נגד סעודיה באמצעות כטב"מים וטילים בליסטיים.
יעדי התקיפות שביצעו החות'ים כללו את משרד ההגנה הסעודי בבירה ריאד, שדה התעופה בעיר דמאם, מתקני ענקית הנפט עראמקו בעיר ינבע ונמל התעופה בעיר אבהא.
לבסוף, דובר החות'ים איים כי אם סעודיה "תפגע בשבטים התימניים", היא תספוג עונש כבד וההשלכות לכך יהיו הרות אסון. "נמשיך בפעולות בעומק סעודיה ולכפות את המשוואות של מצור כנגד מצור והסלמה כנגד הסלמה, עד להפסקת התוקפנות ולסיום המצור", אמר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
