"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פיצוץ מסתורי באתר צבאי בסוריה: נסיבות האירוע עדיין נחקרות

משרד ההגנה הסורי מסר כי המקרה התרחש במחסן תחמושת סמוך לעיירה אל־עיס באזור חלב • בניגוד לדיווחים קודמים, לא היו נפגעים ונגרם נזק חומרי בלבד • בשלב זה לא הופנתה אצבע מאשימה כלפי ישראל

שחר קליימן כתב לענייני ערבים
0השמעה
הפיצוץ במחסן התחמושת בעיר חלב בסוריה , צילום מסך מתוך סרטון שעלה ברשת X
הפיצוץ במחסן התחמושת בעיר חלב בסוריה | צילום: צילום מסך מתוך סרטון שעלה ברשת X

משרד ההגנה הסורי פתח היום (שני) בחקירה לבירור נסיבות הפיצוץ במחסן התחמושת שהתרחש באזור הכפרי של מחוז חלב לפנות בוקר.

במקביל, צוותי חירום, הנדסה וביטחון הגיעו לזירה ופעלו לאבטח אותה. עוד צוין כי בניגוד לדיווחים קודמים, בפיצוץ לא היו נפגעים, והנזק היה חומרי בלבד.

انفجارات ضخمة ومتتالية في أحد المواقع قرب بلدة العيس بريف حلب الجنوبي وسط ترجيحات بأنها وقعت في مستودع أسلحة فيما دعت قوى الأمن الداخلي المواطنين إلى عدم التوجه إلى المكان وتحركت فرق الدفاع المدني والإسعاف تحسباً لوجود ضحايا pic.twitter.com/ueXPEOaJtz

— العربية (@AlArabiya) September 20, 2026

במשרד ההגנה הסורי מסרו לרשת "סאנא" כי הם חוקרים מה עומד מאחורי פיצוצים במספר אתרים צבאיים, שהאחרון בהם היה אותו מחסן תחמושת ליד העיירה אל־עיס במחוז חלב.

במשרד ההגנה הסורי לא ציינו גורם ספציפי אשר עומד מאחורי הפיצוצים, כמו ישראל. מנגד, נמסר כי יינקטו צעדים בהתבסס על ממצאי החקירה כדי להגן על כוח האדם ועל המתקנים הצבאיים, ולמנוע אירועים דומים.

לפי המשרד, מידע מאומת מהחקירות יפורסם בקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר