"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משמרות המהפכה: "מכלית נפט התפוצצה במצר הורמוז"

דיווח: המכלית ניסתה לעבור באזור אסור לשיט בחלקו הדרומי של המצר, פגעה במוקשים ימיים ועלתה באש

0השמעה
ספינות במצר הורמוז , רויטרס
ספינות במצר הורמוז | צילום: רויטרס

משמרות המהפכה של איראן דיווחו הערב (שני) כי מכלית נפט התפוצצה ועלתה באש לאחר שפגעה במוקשים ימיים במצר הורמוז. כך דיווחה סוכנות ידיעות "חצי רשמית" של ממשלת איראן "פארס", המכלית ניסתה לעבור באזור שהכניסה אליו מוגבלת, בחלקו הדרומי של המצר.

לפי חיל הים של משמרות המהפכה, המכלית, שאותה זיהו כ-"Algeira" ונושאת את מספר ה-IMO 9325336, עלתה באש לאחר שעלתה על מוקשים ימיים. במשמרות המהפכה טענו כי המאמצים להשתלט על השריפה נכשלו וכי המכלית כולה עלתה בלהבות. הם לא מסרו מתי בדיוק התרחש האירוע.

עוד טענו במשמרות המהפכה כי בעבר פורסמו אזהרות בנוגע לסכנה הטמונה בנתיב שבו ניסתה המכלית לעבור. בחיל הים האיראני הוסיפו כי מצר הורמוז "חסום" וכי הוא נותר תחת שליטתם.

נכון לעתה, מדובר בדיווח מטעם משמרות המהפכה, ולא נמסר אישור עצמאי לפרטי האירוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר