"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האיראנים מאיימים: "שמי היהודים יתמלאו טילים"

סגן ראש מפקדת חתאם אל אנביה, הפיקוד העליון של הכוחות החמושים האיראניים, איים כי תקיפת חייל האוויר בביירות "לא תעבור ללא תגובה" • גורם דיפלומטי ל"פוקס ניוז": "התקיפה מחבלת בחתימה על ההסכם בין איראן וארה"ב"

,עודכן
0השמעה
איומים מאיראן בעקבות התקיפה בדאחייה. צילום: דו"צ, רויטרס

איראן שיגרה סדרה של איומים היום (ראשון) לאחר תקיפת חיל האוויר ברובע הדאחייה בדרום ביירות. ערוץ טלוויזיה השייך למשמרות המהפכה הודיע כי "תגובתה של איראן ודאית. בעוד מספר שעות, שמי היהודים שוב יטילו גשם של טילים", כך דיווח ערוץ "איראן אינטרנשיונל".

בנוסף, דיפלומט המעורב בשיחות אמר לפוקס ניוז שהתקיפות היום בביירות יוצרות בעיות בסיום העסקה. "זהו ניסיון ברור של ישראל לחבל בעסקת הנשיא ולגרור את ארצות הברית בחזרה למלחמה", הוסיף הדיפלומט. בכיר ישראלי דחה את הטענה שישראל אשמה בחילופי האש. "התקפות חיזבאללה כוונו נגד אזרחים ישראלים בשלושת הימים האחרונים", אמר הבכיר לפוקס ניוז.

סגן המפקח של הפיקוד הצבאי המשותף ח'אתם אל-אנביה, המפקדה הראשית של הכוחות החמושים של איראן, אמר כי ההתקפה האחרונה של ישראל על חיזבאללה בביירות לא תישאר ללא מענה. מוחמד ג'אפר אסדי תיאר את התקיפה בדאחיה כפרובוקציה ישראלית מחודשת.

גם יו"ר הפרלמנט האיראני, מוחמד קליבאף, התייחס לתקיפת צה"ל בדאחייה ואמר כי היא מדגימה שאי אפשר לסמוך על ארצות הברית למלא את התחיבויותיה במסגרת ההסכמים עמה.

ישראל תקפה היום מפקדה של חיזבאללה ברובע הדאחייה בביירות, לאחר ירי שביצע ארגון הטרור לעבר שטח ישראל. בהודעה משותפת לראש הממשלה בנימין נתניהו ולשר הביטחון ישראל כ"ץ נמסר כי התקיפה בוצעה בהנחייתם, וכי היא מהווה תגובה ישירה לירי. "ישראל לא תסבול ירי לשטחה", נמסר. לפי דיווחים בלבנון, בתקיפה נהרגו שלושה בני אדם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר