"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פעילי המשט טוענים: "צה"ל ירה כדורי גומי לעברינו"

צה"ל הצליח לתפוס עד כה 41 מסירות המשט הטורקי, עד כה ללא אירועים אלימים • עשרה כלי שיט עדיין עושים את דרכם לרצועת עזה

,עודכן
0השמעה
ההשתלטות על המשט הטורקי. צילום: .צילום מסך

לוחמי חיל הים ירו כדורי גומי לעבר אחת מסירו תהמשט הטורקי, כך טענו היום (שלישי) פעילים של ארגון ה-IHH בכמה פוסטים ברשת החברתית X. על פי הטענות, עימותים פרצו על אחת הסירות אך לאחר הירי נוסעי הסירה נכנעו.

בסרטון שפורסם נראים ארבעה נוסעים לבושים באפודים זוהרים מרימים את ידיהם ויורדים מסיפון כלי השיט. לא ידועים פרטים נוספים על התקרית.

כוחות הביטחון תפסו עד כה 41 סירות מתוך 51 כלי השיט של המשט וכלל הפעילים שנעצרו נלקחו לאשדוד. עוד 10 ספינות עושות את דרכן לחופי רצועת עזה וככל הנראה יאותרו ויתפסו על ידי חיל הים בשעות הקרובות.

בזמן שלוחמי צה"ל משתלטים במקביל על משט נוסף שעשה את דרכו לעזה, אמר מזכיר האוצר סקוט בסנט כי "המשט הפרו-טרוריסטי שמנסה להגיע לעזה הוא ניסיון מגוחך לערער את ההתקדמות המוצלחת של הנשיא טראמפ לקראת שלום מתמשך באזור". לדבריו, "משרד האוצר ימשיך לנתק את רשתות התמיכה הפיננסית העולמיות של חמאס, לא משנה היכן בעולם הן נמצאות".

לפי הודעת האוצר, בין האישים שנוספו לרשימת הסנקציות נמנו מרואן מוחמד עייש אבו ראס מעזה, ומוחמד ג'מאל חסן אל-נג'אר מטורקיה שסומנו כבעלי קשר לחמאס, וכן כרים סייד אחמד מוגני מטורקיה, שהוגדר כבעל קשר לחמאס ול-HASM.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר