"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בצל המו"מ עם ישראל: מתיחות בין המפלגה השיעית לחיזבאללה
על פי העיתון הלבנוני "א-נהאר", התעוררה מחלוקת בין הארגון השיעי לחיזבאללה, בנוגע לסוגיית המו"מ הישיר מול ישראל • הפער בין העמדות חוזר כמה חודשים אחורה, ובעיקר לזמן שבו נשיא לבנון ג'וזף עאון הודיע על כוונתו למנות נציג אזרחי, סימון כרם, לוועדת הפיקוח על הפסקת האש
חיזבאללה. הגבול הסורי כרגע שקט. צילום: EPA
דיווח

בצל המו"מ עם ישראל: מתיחות בין המפלגה השיעית לחיזבאללה

על פי העיתון הלבנוני "א-נהאר", התעוררה מחלוקת בין הארגון השיעי לחיזבאללה, בנוגע לסוגיית המו"מ הישיר מול ישראל • הפער בין העמדות חוזר כמה חודשים אחורה, ובעיקר לזמן שבו נשיא לבנון ג'וזף עאון הודיע על כוונתו למנות נציג אזרחי, סימון כרם, לוועדת הפיקוח על הפסקת האש

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

העיתון הלבנוני "א-נהאר" דיווח היום (שישי) על מחלוקת נוספת בין חיזבאללה לתנועת אמל השיעית, כאשר במרכז שאלת המשא ומתן עם ישראל.על פי הדיווח, התעוררה מחלוקת בין אמל לחיזבאללה בנוגע לסוגיית המו"מ הישיר מול ישראל, זאת מלבד חילוקי דעות אחרים בין הצדדים שהולכים וגוברים.

"אין מו"מ בלי פירוק חיזבאללה": פוליטיקאי לבנוני מתייחס למגעים עם ישראל

רה"מ נתניהו%3A "אין הפסקת אש בלבנון - אנחנו ממשיכים להכות בעוצמה את חיזבאללה" %2F%2F לע״מ

הפער בין העמדות חוזר כמה חודשים אחורה, ובעיקר לזמן שבו נשיא לבנון ג'וזף עאון הודיע על כוונתולמנות נציג אזרחי, סימון כרם, לוועדת הפיקוח על הפסקת האש ("המכניזם"). על רקע זה, דווח כי חיזבאללה איים לקיים פעילויות ברחובות כאופציה אחת ממגון אפשרויות בזמן הקרוב.

לעומת זאת, דווח על חוסר בהירות בנוגע לעמדת יו"ר הפרלמנט הלבנוני נביה ברי שמכהן גם כראש אמל. אתמול (חמישי), דווח בערוץ הלבנוני MTV כי ההחלטה על מו"מ ישיר מול ישראל תואמה בינו לבין הנשיא ג'וזף עאון וראש הממשלה נוואף סלאם.

"קטאר מעודדת הפסקת אש"

אמיר קטאר תמים בן חמד אל-ת'אני שוחח בטלפון עם נשיא לבנון ג'וזף עאון. בשיחה הדגיש האמיר כי "בקטאר שואפים לכך שלבנון תיכלל בהסכם הפסקת האש בין איראן לארה"ב". הוא הוסיף כי ארצו מוכנה לסייע בכל מה שניתן כדי להוביל לעצירת ההסלמה הצבאית.

שר החוץ הלבנוני יוסף רג'י עדכן כי קיבל שיחת טלפון משר המדינה הקטארי לענייני חוץ מוחמד אל-ח'ולייפי. השר הקטארי גינה את התקיפות של ישראל והודיע בשיחה כי קטאר שלחה מטוס עם סיוע רפואי שיגיע היום לביירות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...