"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איראן על התקיפה בבושאהר: "תשמיד את החיים בבירות המפרץ"
כלי תקשורת איראניים דיווחו הבוקר כי מפעלים פטרוכימיים במחוז חוזסטאן ומתחם תחנת הכוח הגרעינית בבושהר הותקפו • הפיצוץ הוביל לפגיעה במבנה בתוך האתר, ואחד מאנשי האבטחה של הכור נהרג • הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית (סבא"א) אישרה את הדיווח וציינה כי לא נרשמה עלייה ברמות הקרינה
אזור התעשייה הפטרוכימי באיראן אחרי תקיפת חיל האוויר. צילום: רשתות ערביות

איראן על התקיפה בבושאהר: "תשמיד את החיים בבירות המפרץ"

כלי תקשורת איראניים דיווחו הבוקר כי מפעלים פטרוכימיים במחוז חוזסטאן ומתחם תחנת הכוח הגרעינית בבושהר הותקפו • הפיצוץ הוביל לפגיעה במבנה בתוך האתר, ואחד מאנשי האבטחה של הכור נהרג • הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית (סבא"א) אישרה את הדיווח וציינה כי לא נרשמה עלייה ברמות הקרינה

דודי קוגן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מפעלים פטרוכימיים במחוז חוזסטאן ומתחם תחנת הכוח הגרעינית בבושהר הותקפו הבוקר (שבת), כך דיווחו כלי תקשורת איראניים. לפי הדיווחים, התקיפות, שהתרחשו כולן בדרום-מערב המדינה, הובילו למותו של אחד מאנשי האבטחה של הכור בבושהר ולפציעתם של לפחות חמישה עובדים באזור הפטרוכימי.

תיעוד הפגיעה באזור התעשייה הפטרוכימי באיראן %2F%2F רשתות ערביות

לפי הדיווחים באיראן, טיל פגע בסביבות השעה 08:30 באזור גדר המתחם. הפיצוץ הוביל לפגיעה במבנה עזר בתוך האתר, ואחד מאנשי האבטחה של הכור נהרג. הסוכנות הבינלאומית לאנרגיה אטומית (סבא"א) אישרה את הדיווח וציינה כי לא נרשמה עלייה ברמות הקרינה וכי התחנה ממשיכה לפעול. לפי האיראנים, זו הפגיעה הרביעית במתחם מאז פרוץ המלחמה, לאחר אירועים דומים ב-17, ב-24 ו-27 במארס.

שר החוץ האיראני עבאס עראקצ'י התייחס לתקיפות בציוץ ב-X: ״ישראל וארה"ב הפציצו את הכור שלנו בבושהר כבר ארבע פעמים. נשורת רדיואקטיבית תשמיד את החיים בבירות המפרץ, לא בטהרן. התקיפות על המפעלים הפטרוכימיים שלנו חושפות את המטרות האמיתיות".

במקביל, תקיפות פגעו הבוקר במספר מפעלים באזור הפטרוכימי המיוחד של מהשהר, אחד ממרכזי התעשייה הפטרוכימית הגדולים באיראן, הממוקם בדרום-מערב המדינה לחוף המפרץ הפרסי. לפי דיווחים איראניים, לפחות חמישה נפצעו בתקיפות, וכל העובדים פונו.

אזור התעשייה הפטרוכימי באיראן אחרי תקיפת חיל האוויר, צילום: רשתות ערביות

המפעלים באזור מייצרים מפלסטיק, דשנים וחומרי גלם לתעשייה הכימית, מוצרים שאיראן מוכרת לשווקים הבינלאומיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...