"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו בתיעוד

עיראק: עיתונאית אמריקנית נחטפה בבגדד ע"י מיליציות פרו-איראניות

העיתונאית האמריקנית שלי קטלסון נחטפה במרכז בגדד על ידי אלמונים, כאשר כוחות הביטחון פתחו במרדף שהוביל למעצר חשוד ולכיתור רכב החוטפים • לפי גורמים בעיראק, החקירה נמשכת וההערכה היא כי קטלסון הועברה לדרום המדינה

,עודכן
0השמעה
אנשי מליציות איראניות (ארכיון). צילום: איי. פי.

כלי תקשורת בעיראק דיווחו היום (שלישי) כי העיתונאית האמריקנית שלי קטלסון נחטפה על ידי אלמונים במרכז בגדד. מצלמות אבטחה תיעדו את הרגעים שבהם נחטפה באמצע הרחוב. משרד החוץ האמריקני אישר: אדם בעל קשרים למיליציה הפרו־איראנית כתאא׳ב חיזבאללה, שעל פי החשד היה מעורב בחטיפה, נעצר בידי הרשויות בעיראק.

קטלסון, עיתונאית אמריקנית שחיה על הקו שבין עיראק לאיטליה, נחטפה מרכבה. היא מתמחה בעיקר בסיקור ענייני המזרח התיכון ואפגניסטן. בין היתר היא עבדה עבור סוכנות הידיעות האיטלקית, מגזין "פורן פולסי" והערוץ BBC.

عاجل | قبل قليل .. أنباء عن اـختطاف الصحفية الأمريكية "شيلي كتلسون" قرب فندق فلسطين في شارع السعدون وسط العاصمة.pic.twitter.com/R9vSSioZPQ

— Ali emad (@Aliemad83m)March 31, 2026

משרד הפנים העיראקי אישר כי "עיתונאית זרה נחטפה על ידי אלמונים, וכוחות הביטחון החלו מיד במרדף אחר העבריינים". על פי ההודעה, המאמצים הובילו לכיתור רכב ששייך לחוטפים, שהתהפך בעת שנהגו ניסה להימלט. אחד החשודים נעצר.

آخر صورة للصحفية الأمريكية شيلي كتلسون كانت مع وزير الخارجية فؤاد حسين قبل أن يتم اختطافها قرب فندق فلسطين وسط بغدادpic.twitter.com/I2zcRYlreU

— رادار بوست - Radar Post (@RadarPostIQ)March 31, 2026

גורם ביטחוני עיראקי מסר לערוץ אל-חדת' כי הנהג שנעצר, נשא תעודה של מוסד ביטחוני מקומי. לדברי הגורם, מתנהלת חקירה של העצור שהואשם במעורבות בחטיפה. הוא העריך כי העיתונאית האמריקנית הועברה למחוז באבל, שמדרום לבגדד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר