"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
עדכונים שוטפים

ההצהרה הדרמטית של הנשיא טראמפ - והאופטימיות במפרץ

טראמפ: איראן לא מוכנה ללכת רחוק מספיק במו״מ וזה חבל • שר החוץ של עומאן: "ההסכם בהישג יד" • מוקדם יותר, "אייר אינדיה" ביטלה טיסות מישראל ואליה למשך שבוע

,עודכן
0השמעה
"שלום בהישג יד" או תקיפה באיראן?. צילום: אי.פי/אי.אף.פי/רויטרס

נשיא ארה"ב טראמפ הדגיש בשיחה עם כתבים כי טרם החליט אם לתקוף את משטר האייתוללות, אך הבהיר כי "אינו מרוצה" ואיים להשתמש בכוח כי לדבריו, "לפעמים צריך".המתווך העומאני ממשיך לפזר אופטימיות: "הסכם בהישג יד, איראן הסכימה לא להחזיק חומר גרעיני", אך ארה"ב קראה לאזרחיה לעזוב שוב את הרפובליקה האיסלאמית.

טראמפ: "איראן לא מוכנה ללכת רחוק מספיק, זה חבל" // מתוך עמוד ה-X של הבית הלבן

כל העדכונים

01:46 | טראמפ על איראן: "יש לנו החלטה גדולה לקבל"

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ על איראן: "יש לנו החלטה גדולה לקבל, והיא לא קלה. הייתי מעדיף לעשות את זה בדרך של שלום, אבל אני רוצה לומר לכם שמדובר באנשים מסוכנים וקשים מאוד".

01:17 | לינדזי גראהם: "היזהרו מכל מה שמגיע מעומאן"

הסנאטור המקורב לנשיא ארה"ב דונלד טראמפ, לינדזי גרהאם, התייחס להסכם אפשרי עם איראן: "לומר שאני חושד בכך שהאייתוללה ומשטרו ישתנו ויעמדו במילתם, זה האנדרסטייטמנט הגדול בהיסטוריה. הייתי גם מתריע - היזהרו מכל מה שמגיע מעומאן"

00:40 | רוביו הגדיר את איראן כ"מדינה התומכת במעצרי שווא"

שר החוץ האמריקני מרקו רוביו הודיע כי הגדיר את איראן כ"מדינה תומכת במעצרי שווא". לדבריו, "במשך עשרות שנים המשטר האיראני עצר באכזריות אמריקאים חפים מפשע ואזרחים ממדינות אחרות כדי להשתמש בהם כמנוף פוליטי". רוביו קרא לטהרן "להפסיק את הפרקטיקה הנתעבת הזו ולשחרר מיד את כל האמריקאים המוחזקים שלא בצדק".

23:39 | טראמפ: "איראן לא מוכנה ללכת רחוק מספיק"

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ אמר לכתבים כי "איראן לא רוצה ללכת מספיק רחוק, וזה חבל מאוד. אנחנו לא מרוצים מהמשא ומתן". לדבריו, "הם לא רוצים להגיד את מילות המפתח, 'לא יהיה לנו נשק גרעיני'. איראן רוצה להעשיר קצת אורניום, הם לא צריכים את זה עם כל כך הרבה נפט. אני לא מרוצה. לא תהיה העשרה, גם לא ל-20%".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר