סרטון חריג מתוך רצועת עזה, שפורסם היום (שישי) ברשתות החברתיות, מציג מנהיג המיליציה והמחליף של אבו שבאב, בשעה שמשפיל מפקד מארגון הטרור חמאס. "הטרור שלכם נגמר", אמר לו במהלך הסרטון.
עוד הוסיף, תוך שהוא מכה אותו: "הכלבים של אלקסאם (גדודי עז אלדין אלקסאם). הטרור שלכם נגמר. לא נאפשר לכם להרוס את מאמצי השלום. אם אתם תכניסו או תוציאו פעילים אנו נאבק בכם בכל הכוח. אני נשבע לכם יא חמאס אם תמשיכו כך נטפל בכם כפי שנעשה בזמן האינקוויזיציה בספרד, ראו הוזהרתם. תראו, אנחנו תופסים אותם כמו חתולים".
לפי מקורות פלסטיניים, המחבל השבוי בסרטון הוא אדהם עטאללה עכאר, שהיה מפקד פלוגה של חמאס. במקביל, הוא שימש כקצין זוטר במנגנון משטרת חמאס ברפיח. עוד צוין כי הוא היה אחד המחבלים שהסתתרו במנהרות התת-קרקעיות במשך חודשים.
הכלבים של אלקאסם
עוד איים א-דוהייני כי אם חמאס ימשיך לפעול בדרכיו הישנות, המיליציה שלו תנקוט בכל שיטות האלימות, תרדוף את מחבליו כמו בימי האינקוויזיציה בספרד ותחסל אותם.
מאז הפסקת האש באוקטובר, חוסלו באזור מפקד הגדוד המזרחי של רפיח בחמאס, סגנו ומחבלים נוספים. מוקדם יותר, צה"ל הודיע כי עצר מחבל מרכזי ברפיח, כך שייתכן שהמיליציה הסגירה אותו לישראל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
